Shutterstock

Nieuws CEO Aviko

Nieuwe CEO Aviko heeft al ervaring met bakken

6 December 2019 - Anne Jan Doorn

Cosun heeft Chris Deen als nieuwe CEO van Aviko benoemd. De nieuwe topman van het fritesconcern heeft onder andere leidinggevende functies bekleed bij Sara Lee (koffie) en Euroma (kruiden). Ook was hij CEO van Bakkersland.

Behalve CEO bij Aviko, wordt Deen per 15 januari 2020 lid van de concerndirectie van Cosun. Hij heeft ervaring in leidinggevende functies bij verschillende bedrijven in de foodsector. Op dit moment is hij actief als directeur bij Euroma, een Europese speler op het vlak van kruiden, specerijen en sauzen. Daarvoor bekleedde hij leiddinggevende functies bij Sara Lee en was hij CEO bij Bakkersland, marktleider in Nederland in onder andere vers gebakken brood. 

Recordresultaat
Bij Aviko heeft Deen de opdracht de groeistrategie van Aviko verder uit te bouwen en het martkaandeel te vergroten, zo meldt Cosun. Ook moet hij de Aviko organisatie verder integreren. Deen neemt het stokje over van interim CEO Ton Christiaanse. Aviko bedankt Christiaanse voor zijn rol in het afgelopen jaar. Onder zijn bewind haalde Aviko een recordresultaat. Ook is onder zijn leiding hard gewerkt aan de investering in de nieuw te bouwen fritesfabriek in Poperinge.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Anne Jan Doorn

Anne Jan Doorn is expert Akkerbouw bij Boerenbusiness. Hij schrijft onder meer over de verschillende akkerbouwmarkten en focust zich daarnaast op de grond- en energiemarkt.
Ziektedruk - Phytophthora
Powered by Agroweer

Nieuws aardappelen

Personeel Aviko staakt opnieuw en nu langer

Nieuws Aardappelen

Poolprijs Aviko middelt in jaar met extremen

Nieuws Aardappelen

Aviko verkoopt fabriek in Cuijk aan investeerder

Nieuws aardappelen

Aviko komt met historisch hoge poolprijs: 362 euro

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden