Open voor andere boekhouder

Een op 10 akkerbouwers dubt over accountant

3 September 2013 - Redactie Boerenbusiness

Bijna één op de tien akkerbouwers en vollegrondsgroentetelers is niet tevreden over zijn accountant. Twee tot drie van hen staat open voor een gesprek met een andere accountant dan de huidige. Dit blijkt uit de AkkerbouwScanner 2013 van AgriDirect.

Van de akkerbouwers zegt 7,4 procent niet tevreden te zijn over de accountant waar ze op dit moment zaken mee doen. Onder vollegrondsgroentetelers is dit zelfs 7,9 procent. In 2012 lagen deze percentages respectievelijk op 7,1 procent en 7,2 procent wat in houdt dat de ontevredenheid het afgelopen jaar licht is gestegen.

Ondanks dat bijna 8 procent van de Nederlandse akkerbouwers en vollegrondsgroentetelers niet geheel tevreden is over zijn of haar huidige accountant, staat slechts 2,3 procent van de akkerbouwers en 3,0 procent van de vollegrondsgroentetelers open voor een gesprek met een andere accountant dan de huidige waarmee ze zaken doen. Ten opzichte van 2012 zijn deze percentages gestabiliseerd (respectievelijk 2,5 procent en 2,9 procent).

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden