Goat Coat houdt geit warm

Steek je geit in een nieuw jasje

24 September 2013 - Redactie Boerenbusiness

Wie denkt dat er dit jaar weer een horrorwinter voor de deur staat, en zelf geiten houdt, heeft de Amerikaanse Diana Niver misschien een handige oplossing: de Goat Coat. Deze jas, speciaal voor geiten, wordt op maat gemaakt voor ieder dier.

Niver begon zeven jaar geleden met het maken van de speciale jassen. Ze runt namelijk een opvangcentrum voor dieren in de staat New York. De producten die al op de markt waren werkte volgens haar niet, waardoor ze het heft in eigen hand nam. Het bleek een succes, want inmiddels zijn al meer dan 800 Goat Coats verkocht via haar webshop.

De Goat Coat is leverbaar in 14 verschillende kleuren. Hij bedekt je geit van de nek tot aan de staart. Om een op maat gemaakte jas te bestellen hoef je alleen de geit op te meten en hem online te bestellen. Ze zijn wind- en waterdicht. Inmiddels maakt Niver de jassen ook voor veel andere dieren.

Oudere boeren zien volgens Niver niets in de Goat Coat maar volgens haar neemt de populariteit wel steeds toe. Het zorgt voor gezondere dieren en dat is het belangrijkste.

Goat coat.jpg

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden