Nieuws AgruniekRijnvallei

AgruniekRijnvallei geeft leden extra korting

30 Augustus 2018

AgruniekRijnvallei heeft besloten om haar leden een extra korting te geven op voer en gewasbeschermingsmiddelen. De coöperatie laat weten dat het een goed eerste halfjaar achter de rug heeft en wil de leden/afnemers daarvan mee laten profiteren.

Daarnaast laat de coöperatie weten dat de boeren door de droogte geconfronteerd worden met hogere kosten. "Een belangrijke bijdrage aan het resultaat is geleverd door de Welkoopwinkels die onder het beheer van AgruniekRijnvallei vallen. Ook de overige onderdelen hebben integraal hun steentje bijgedragen", laat de coöperatie in een persbericht weten.

Extra korting
De afnemers van AR Voer ontvangen tot en met week 4 van 2019 een extra korting van €5 per ton op de eigen geproduceerde mengvoeders (in bulk). De afnemers van gewasbeschermingsmiddelen ontvangen een korting van 1,5% over de afgenomen gewasbeschermingsmiddelen tussen 1 januari 2018 en 8 september 2018. Deze kortingen komen bovenop de gebruikelijke kortingen.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
boerenbusiness.nl

Kimberly Bakker

Kimberly Bakker is allround redacteur bij Boerenbusiness. Daarnaast heeft ze oog voor de social mediakanalen van Boerenbusiness.
Regenradar
Powered by Agroweer

Nieuws Gewasbescherming

Macron: Eén GBM-beleid voor heel de EU vereist

Nieuws gewasbescherming

Corteva zet met overname Stoller in op biologicals

Nieuws Politiek

EU-voorstel komt neer op gewasbeschermingsverbod

Achtergrond Green Deal

Boer-tot-bord-strategie vooral op bord van de boer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox