AgruniekRijnvallei

AgruniekRijnvallei Arjen van Nuland

Interview Arjen van Nuland

'Vroegtijdig geanticipeerd op oorlog in Oekraïne'

Arjen van Nuland is sinds september vorig jaar Martin Grift opgevolgd als algemeen directeur van AgruniekRijnvallei. Als één van de weinige voerbedrijven in Nederland lukt het ze om nog altijd autonoom te groeien. Tegelijkertijd zijn de tijden uitdagend met de vele vogelgriepuitbraken in de Gelderse Vallei en de gekte op de grondstoffenmarkt door de oorlog in Oekraïne. 'Gelukkig hebben hierop vroegtijdig al geanticipeerd, waardoor klantenstops niet aan de orde zijn.'
27 April 2022
AgruniekRijnvallei

Nieuws Jaarcijfers 2021

Winst en dividend omlaag bij AgruniekRijnvallei

Ondanks autonome groeicijfers pakt het resultaat bij AgruniekRijnvallei over 2021 lager uit. Ook het dividend is behoorlijk gedaald. Desondanks spreekt directeur Arjen van Nuland van een positief resultaat in een uitdagende markt.
14 April 2022
veevoer voer brok

Nieuws Voer

Rentree dierlijk eiwit, nog geen voordeel varkensvoer

Ook de Valk Wekerom heeft haar eerste pluimveevoer afgeleverd waarin dierlijk eiwit is verwerkt. Vorige week leverde ook AgruniekRijnvallei al als eerst partij pluimveevoer uit waarin dierlijke eiwitten van varkens waren toegevoegd.
29 Maart 2022
Boerenbusiness

Interview Martin Grift

‘Over krimp van veestapel wil ik het niet hebben’

In een krimpende markt voor diervoeders wist AgruniekRijnvallei (AR) vorig jaar en het eerste kwartaal van dit jaar te groeien. Boerenbusiness ging in gesprek met scheidend algemeen directeur Martin Grift, die na 17 jaar in september het stokje doorgeeft aan Arjen van Nuland.
23 April 2021
Arjan van Nuland

Nieuws Benoeming

Van Nuland nieuwe topman van AgruniekRijnvallei

Arjen van Nuland wordt de nieuwe topman van het coöperatief voerconcern AgruniekRijnvallei (AR). Hij is nu nog directeur van de Nationale Coöperatieve Raad (NCR), waar hij sinds 2014 actief is. Van Nuland volgt per 20 september bij AR de huidige directeur Martin Grift op.
16 April 2021
AgruniekRijnvallei

Nieuws Jaarcijfers

AgruniekRijnvallei sluit 2020 af met een plus

AgruniekRijnvallei (AR) heeft vorig jaar, ondanks de bijzondere omstandigheden, een goed resultaat behaald. Alle 4 de pijlers van de strategie van de coöperatie hebben een positieve bijdrage geleverd aan het resultaat.
17 Maart 2021
AgruniekRijnvallei

Nieuws AgruniekRijnvallei

AR ziet kansen ondanks krimpende markt

Ondanks een turbulent jaar met veranderende marktomstandigheden heeft AgruniekRijnvallei een goed jaar achter de rug. Er zijn meer diervoerders afgezet dan in 2019 en ook de omzet is gestegen. Ondanks een krimpende markt ziet het bedrijf groeikansen in de markt.
13 Januari 2021
AgruniekRijnvallei

Nieuws Halfjaarcijfers

AgruniekRijnvallei boert goed dankzij lockdown

AgruniekRijnvallei kan tevreden terugkijken op de eerste 6 maanden van dit jaar. De coöperatie verkocht 2,5% meer voer ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Klanten kunnen rekenen op extra korting, mede omdat de Welkoopwinkels goed draaiden tijdens de lockdown.
25 Augustus 2020

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox