Shutterstock

Boerenbusiness Awards

Wie is de agrarische ambassadeur van 2019?

15 Oktober 2019 - Redactie Boerenbusiness - 3 reacties

Naast de Agribusiness Award, reikt Boerenbusiness dit jaar ook de Impact Award uit. Wie heeft de meeste impact in het presenteren en representeren van de Nederlandse agrarische sector?

Ben of ken jij de ambassadeur die met zijn of haar optreden waardering oogst en de agrarisch ondernemers aanjaagt, stimuleert en trots maakt? Meld je aan of nomineer iemand!

Inspirerend voorbeeld
De Impact Award is een initiatief van Boerenbusiness, de nieuwssite voor agrarisch ondernemers. Met deze Award wil Boerenbusiness bijzondere prestaties en acties belichten van individuen die de sector inspireren en in een positief daglicht zetten.

"De Impact Award is bedoeld als pluim voor een persoon die met zijn of haar handelen de positie van Nederlandse agrarisch ondernemers in de veehouderij en akkerbouw weet te verbeteren. Voor die personen die de sector met hun maatschappelijke betrokkenheid inspireren en naar een hoger plan tillen", aldus Eric de Lijster, de hoofdredacteur van Boerenbusiness.

Aanmelden
Vanaf 15 oktober 2019 kun jij je aanmelden of iemand nomineren voor de award. De vakjury, onder leiding van voorzitter Aalt Dijkhuizen, beoordeelt de inzendingen. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens het Nationaal Economisch Landbouwcongres van Boerenbusiness op 18 december 2019 bekendgemaakt. Ken jij iemand die deze Award verdient? Meld hem/haar dan snel aan via Boerenbusiness.nl/Awards.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
3 reacties
Abonnee
Leo 15 Oktober 2019
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=http://www.boerenbusiness.nl/artikel/10884320/wie-is-de-agrarische-ambassadeur-van-2019]Wie is de agrarische ambassadeur van 2019?[/url]
Ik zeg Bart Kemps.
antoinette 15 Oktober 2019
Ik sluit me aan, Bart Kemp heeft het prima gedaan op 1 oktober
Redactie 15 Oktober 2019
Bedankt voor jullie suggesties.
Namen die hier worden genoemd worden nog niet automatisch meegenomen door de jury omdat we aanvullende informatie nodig hebben. Wil je dat diegene kans maakt op de Award? Nomineer hem/haar dan via www.boerenbusiness.nl/awards!

U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Achtergrond Agribusiness Award

Hoe de melkboer van vroeger Picnic inspireerde

Nieuws Agribusiness Award

BBLeap wint Agribusiness Award 2023

BB TV Harm Ypma

Mestverrijker helpt veehouder vergroenen

BB TV Rieks Smook

'Gras is in potentie een volwaardig eiwitgewas'

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox