Shutterstock

Nieuws Accountant

Accon avm in de problemen door fouten in boeken

24 November 2021 - Redactie Boerenbusiness - 1 reactie

Accon avm heeft de deponering van de jaarrekening aangehouden en verwacht 2020 met een groter verlies af te sluiten dan eerder gedacht. Ook is een correctie op het eigen vermogen nodig, meldt de organisatie op de eigen website. Het accountantsbureau verwacht de cijfers voor het einde van dit jaar te publiceren.

Accon avm - geen onbekende in de agrarische sector - heeft om de winstgevendheid te herstellen een aantal maatregelen getroffen, waaronder kostenbesparingen. Hierdoor lijdt het bureau ook in 2021 verlies.

Platform voor MKB-accountants Accountancy Vanmorgen weet te melden dat huisbankier ING accon avm onder bijzonder beheer heeft geplaatst. Accon avm heeft inmiddels Guus Delger geschorst. "Hij is in zijn rol als CEO en voormalig CFO eindverantwoordelijk voor de ontstane situatie, die nog nader onderzocht wordt", schrijft de accountantsorganisatie op haar website. Het FD heeft het over 'mogelijke boekhoudfraude'. Zowel het FD als Accountancy Vanmorgen konden Delger niet bereiken voor een reactie.

Interim-bestuursvoorzitter Theo de Vries, die Delger vervangt, stelt op de site klanten gerust: "De kwaliteit van onze dienstverlening houdt vanzelfsprekend onze eerste prioriteit. We denken in 2022 weer zwarte cijfers te kunnen schrijven. De talenten en het commitment van onze medewerkers, ons businessmodel en de verdiencapaciteit in de sector maken dat goed mogelijk."

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reacties
1 reactie
Abonnee
JP 25 November 2021
Dit is een reactie op het Boerenbusiness artikel:
[url=https://www.boerenbusiness.nl/artikel/10895382/accon-avm-in-de-problemen-door-fouten-in-boeken]Accon avm in de problemen door fouten in boeken[/url]
“Verdiencapaciteit in de sector maken dat goed mogelijk”. Huh, gaan de klanten dat verlies betalen dan? Ben ik blij dat ik niet bij die club zit, zijn al decennia te duur en doen te ingewikkeld.
U kunt niet meer reageren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden