Dossier | Agribusiness Award

JOZ

Boerenbusiness Agribusiness Award

‘De Gazoo gaat de strijd aan met het stikstofprobleem’

Boerenbusiness reikt dit jaar voor de vierde keer de Agribusiness Award uit. Dé prijs voor bedrijven met een innovatief product of nieuwe dienst met financieel voordeel voor de boer. Eén van de genomineerden van vorig jaar was JOZ met de Gazoo. Hoe gaat het nu, een jaar later, met de ontwikkeling van de Gazoo?
Eergisteren 13:00 uur
Aalt Dijkhuizen

Boerenbusiness Agribusiness Award

‘Innovatie blijft belangrijk, ook in tegenspoed'

Stilstand is achteruitgang, ook in de agrifoodsector. Je moet voortdurend bezig zijn met vernieuwen, ook als het economisch tegenzit. Dat heeft de Nederlandse landbouw altijd als geen ander gedaan, wat haar ver gebracht heeft. Dat stelt Aalt Dijkhuizen.
9 Augustus 2022
In Ovo

Boerenbusiness Agribusiness Award

'De award dwingt je om goed na te denken'

Boerenbusiness reikt dit jaar voor de vierde keer de Agribusiness Award uit. De prijs voor bedrijven met een vernieuwde dienst of innovatief product met financieel voordeel voor de boer. Een van de genomineerden van afgelopen jaar is Ella van In Ovo. Hoe is het, het afgelopen jaar met ze gegaan?
3 Augustus 2022
Hanskamp

Boerenbusiness Agribusiness Award

‘Wetenschappelijke onderbouwing CowToilet’

Boerenbusiness reikt dit jaar voor de vierde keer de Agribusiness Award uit. Dé prijs voor bedrijven met een innovatief product of vernieuwende dienst met financieel voordeel voor de boer. Een van de genomineerden van afgelopen jaar was Hanskamp met het CowToilet. Hoe gaat het een jaar later met deze innovatie?
21 Juli 2022
Romy van Aalst

Boerenbusiness Agribusiness Award

'Lely Sphere klaar voor verdere uitrol'

Boerenbusiness reikt dit jaar voor de vierde keer de Agribusiness Award uit. De prijs voor bedrijven met een nieuw product of dienst met financieel voordeel voor de boer. Een van de genomineerden van afgelopen jaar is de Lely Sphere. Hoe is het dit product het afgelopen jaar vergaan?
7 Juli 2022
Agribusiness Award 2021

Boerenbusiness Agribusiness Award

Geef je innovatie het beste podium

Boerenbusiness, het online platform voor topondernemers in de agrarische sector, reikt dit jaar voor de vierde keer de Agribusiness Award uit. We nodigen bedrijven uit de Nederlandse agribusiness uit om zich vanaf 13 juni 2022 met hun innovatie in product, dienst of bedrijfsproces in te schrijven voor de editie van 2022.
13 Juni 2022

BB TV Agribusiness Award

Agribusiness Award: vijf kampioenen in innovatie

Lely heeft met de Lely Sphere de Agribusiness Award 2021 van Boerenbusiness gewonnen. Het bedrijf kreeg deze erkenning in ontvangst tijdens een online uitzending op donderdag 25 september 2021 in Studio 2 in Meppel. Bekijk hier het event en de presentatie van alle vijf de finalisten: JOZ, In Ovo, Hanskamp, Bayer en Lely terug.
26 November 2021
Agribusiness Award 2021

Nieuws Agribusiness Award

Lely wint Agribusiness Award 2021 met Sphere

Lely heeft met de Lely Sphere de Agribusiness Award 2021 van Boerenbusiness gewonnen. Deze innovatie voor de melkveehouderij reduceert 70% van de stikstofuitstoot in de stal en zet de ammoniak die hierbij vrijkomt om in circulaire meststof.
25 November 2021

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief