Royal A-ware

Nieuws Zuivel

A-ware neemt kaasbedrijf uit Bodegraven over

31 Mei 2022

Zuivelconcern Royal A-ware neemt Noordhoek Gerapte Kaas uit Bodegraven over. Daarmee wil het bedrijf de positie op de markt van geraspte kaas verder uitbreiden.

Noordhoek Gerapte Kaas is een familiebedrijf dat al langere tijd samenwerkte met A-ware. Hoewel A-ware haar belang in de Nederlandse geraspte kaas zo verder uitbreidt, is het private zuivelconcern in dit segment reeds een dominante speler is ons land. Het assortiment van Noordhoek is volgens een verklaring van A-ware anders en daarbij is het bedrijf ook actief in andere markten. De producten van Noordhoek gaan vooral naar bakkerijen, pizzafabrikanten, horecagroothandels en andere bedrijven binnen de levensmiddelenindustrie. De circa 50 medewerkers gaan over naar A-ware. 

Derde overname dit jaar
"Met de overname kunnen we producten aan ons assortiment toevoegen, waarmee we nog beter in kunnen spelen op de wensen van onze klanten", aldus Jan Anker, CEO van A-ware, in een verklaring. Over een overnamesom wordt niet gerept in het bericht. De overname van Noordhoek is alweer de derde dit jaar. Eerder nam A-ware twee zuivelbedrijven in België over. 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
boerenbusiness.nl

Wouter Baan

Wouter Baan is redacteur voor Boerenbusiness en focust zich op zuivel, varkens en vleesmarkten. Ook volgt hij de (bedrijfs)ontwikkelingen binnen de agribusiness en interviewt hij CEO’s en beleidsmakers.
Regenradar
Powered by Agroweer

Achtergrond Melk

Nederlandse zuivel jaagt op Belgische melk

Achtergrond A-ware

A-ware Belgïe zoekt melk in Zuidwest-Nederland

Nieuws Melk

Bouwstart Kilkenny Cheese nationale gebeurtenis Ierland

Nieuws melk

Royal A-ware presenteert stevig beter resultaat

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief