Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Coronavirus

Nieuws Coronasteun

Agrarisch ondernemers krijgen 446 miljoen steun

Agrarisch ondernemers hebben in totaal ruim €446 miljoen coronasteun gekregen uit de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) en Ongedekte vaste kosten land- en tuinbouw (OVK). Een deel van de aanvragen uit het derde kwartaal is nog in behandeling. Beide regelingen zijn nu beëindigd.
8 November 2021
droogte

Nieuws Droogte

Beroep op overmacht in GLB is mogelijk

De bedrijven die door de droogte niet kunnen voldoen aan de eisen van het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) kunnen zich beroepen op overmacht. Dat meldt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Hiervoor geldt een schadedrempel van 250 of 300 millimeter neerslagtekort.
2 Augustus 2019
RVO

Analyse Gecombineerde opgave

9 tips voor het invullen van de Gecombineerde opgave

Het is sinds 1 maart 2019 weer mogelijk om de Gecombineerde opgave in te vullen en die moet uiterlijk voor 15 mei ingevuld en opgestuurd zijn. Welke wijzigingen zijn er ten opzichte van vorig jaar, en hoe kan je het invullen van de opgave eenvoudiger maken?
14 Maart 2019
melk melken melkveebedrijf

Inside Melk

Melkaanvoer januari laat daling zien

Nieuwe cijfers van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) laten de cijfers voor de melkaanvoer over de eerste maand van 2019 zien. Waar komt die op uit?
14 Februari 2019
mest bemesting uitrijden

Nieuws Derogatieaanvraag

Lodders wil antwoord over storing bij RVO.nl

Helma Lodders, Tweede Kamerlid bij de VVD, wil opheldering over fouten in het softwaresysteem van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Het gaat om het systeem voor het aanmelden voor derogatie.
22 Januari 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden