Stormschade

regen

Nieuws Waterschade

Schade Limburg met geen pen te beschrijven

Het heftige weer in Limburg heeft lang standgehouden en heeft voor veel schade gezorgd. Gehele melkveebedrijven zijn onder water gelopen en straten zijn niet meer begaanbaar. De schade is momenteel nog niet te bevatten en met name in Zuid-Limburg is de schade groot.
15 Juli 2021
schade Gewastour 2021

Gewastour Uien - Week 24

Flinke schade in zaaiuien door onweersbuien

Het waren bijna Amerikaanse taferelen met het noodweer afgelopen vrijdag. De hevige onweersbuien hebben regionaal voor veel schade gezorgd. Plensbuien lieten opnieuw sloten overlopen en ook de harde windstoten hebben schade aangericht op de percelen. 
19 Juni 2021
mais

Nieuws Agroweer

Het wordt buigen of barsten voor de maïs

Er wordt stormachtig weer voorspeld de komende dagen. Waarschijnlijk stormt het vanaf vanavond (dinsdag 25 augustus) tot en met morgenmiddag over Nederland niet zo hevig als op 13 september 2017, toen veel oogstrijpe snijmaïs knakte. Wat te doen als de maïs morgen toch weer knakt?
25 Augustus 2020
storm wind

Nieuws Weer

200 schademeldingen in landbouw door Ciara

Bij verzekeraar Interpolis zijn 200 schademeldingen binnengekomen door de storm Ciara. Volgens de verzekeraar valt dat, gezien de omvang van de storm, mee. Ondertussen wordt de volgende storm het komende weekend verwacht.
11 Februari 2020

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox