Thailand

Boerenbusiness

Nieuws Melk

FrieslandCampina hangt miljoenenstrop boven hoofd

FrieslandCampina hangt een miljoenenstrop boven het hoofd in een rechtszaak die een zakelijke klant van het coöperatieve zuivelconcern heeft aangespannen in Thailand. De rechter oordeelt dat FrieslandCampina €57 miljoen schadevergoeding moet betalen. Het concern gaat in hoger beroep.
8 Juni 2021
varkenstransport Vietnam

Nieuws Varkens

Vietnam legt import van Thaise varkens stil

Vietnam schort de invoer van levende varkens uit Thailand op. Dit besluit is genomen nadat er in mei Afrikaanse varkenspest (AVP) op een transport werd ontdekt.
31 Mei 2021
slachterij varkensvlees

Nieuws Afrikaanse varkenspest

Thailand heropent grenzen voor Duits varkensvlees

Duits varkensvlees mag weer richting Thailand worden geëxporteerd. De Thaise grens werd gesloten toen bekend werd dat Duitsland met de Afrikaanse varkenspest (AVP) kampt, maar inmiddels zijn varkensvlees leveringen naar het land weer mogelijk.
19 Januari 2021
wildzwijn zwijn hek afrikaanse varkenspest varkens - agri

Nieuws Afrikaanse varkenspest

Thailand controleert bij grens op varkenspest

De regering in Thailand heeft besloten om 50 controleposten langs de grens met Myanmar te plaatsen. Op die manier moet voorkomen worden dat Afrikaanse varkenspest zich verspreid naar het land. Daarnaast schrijft Rabobank dat de dierziekte in Vietnam voor een verlies van meer dan 7 miljoen varkens kan zorgen.
8 Oktober 2019
varkenshouderij varkens - agri

Nieuws Afrikaanse varkenspest

Uitbraak van Afrikaanse varkenspest in Thailand?

De autoriteiten in Thailand bevestigen dat er een onderzoek loopt naar een mogelijke uitbraak van Afrikaanse varkenspest, zo schrijft Reuters op donderdag 19 september. Om de kans op verspreiding te voorkomen, zijn ruim 200 varkens preventief geruimd.
20 September 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden