Bedrijfsresultaten

ploegen grondbewerking Lemken

Analyse Jaarcijfers

Machinebouwers stapelen record op record

Fabrikanten van landbouwmachines, trekkers en andere machines hebben een topjaar achter de rug als het om hun omzet en winst gaat. Onderdelen mogen dan bijzonder schaars zijn, toch weten de Europese machinebouwers heel wat techniek aan de man te brengen.
11 April 2022
slachterij varkensvlees varkens - agri

Nieuws Bedrijfsresultaat

Flinke omzettoename voor biologische tak Vion

De slagerijen van Vion's dochteronderneming De Groene Weg realiseerden over 2020 een flinke omzetgroei, zo laat het bedrijf vandaag 18 december weten. Ook het aantal klanten dat de winkels wist te vinden nam toe. Waar wijdt de biologische slagerstak van Vion dit aan?
18 December 2020
aardappelen kisten Lambweston

Nieuws Jaarcijfers

Lockdown raakt resultaat Lamb Weston

De Amerikaanse fritesproducent Lamb Weston heeft door de coronacrisis een flinke financiële tegenslag gehad. Er lijkt momenteel zicht op herstel, maar volgens de fritesfabrikant is dit erg fragiel en onzeker gezien de onvoorspelbare effecten van de wereldwijde pandemie.
29 Juli 2020
varkenshouderij biggen varkens - agri

Nieuws Topigs Norsvin

'Kansen voor Topigs Norsvin zijn nog talrijk'

Varkensgeneticabedrijf Topigs Norsvin heeft een succesvol jaar achter de rug. Het bedrijf boekte een historisch hoog resultaat, zo blijkt uit de jaarbijeenkomst van de coöperatie die door het coronavirus dit jaar plaatsvond als online event.
26 Mei 2020
grond dollar Verenigde Staten grondprijs

Inside Aardappelen

Grillig seizoen verzwakt Lamb Weston niet

Ondanks een uitdagend aardappelgroeiseizoen wereldwijd laat Lamb Weston Inc. zich financieel niet uit het veld slaan. Het tweede fiscale kwartaal voor 2019-2020 pakt 18% hoger uit dan een jaar eerder. Het geeft toe dat alle lijnen draaiend houden een uitdaging is.
7 Januari 2020
financieel euro

Nieuws CZAV

CZAV-leden verzilveren Agrimarkt deal

Het financieel resultaat van de zuidwestelijke coöperatie CZAV staat in schril contrast met voorgaande jaren. Door de verkoop van de supermarktketen Agrimarkt valt het resultaat van €24 miljoen fors hoger uit.
6 Januari 2020

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox