Staking

John Deere

Nieuws Mechanisatie

John Deere VS start na een maand weer op

Na ruim een maand gaan productiemedewerkers van John Deere deze week weer aan het werk in de Verenigde Staten. Beide partijen hebben na stevige onderhandelingen eindelijk een overeenkomst bereikt voor de 10.000 stakende personeelsleden. Ondertussen is de Amerikaanse trekkermarkt behoorlijk ontwricht.
18 November 2021
John Deere

Nieuws Mechanisatie

John Deere lamgelegd door grootste staking in 35 jaar

Meer dan 10.000 medewerkers in 14 Amerikaanse fabrieken van John Deere hebben al twee weken het werk neergelegd. Het is de grootste staking in meer dan dertig jaar. Terwijl de groengele gigant afstevent op zijn beste financiële jaar ooit komen medewerkers er maar schamel vanaf. Dat schiet in het verkeerde keelgat.
30 Oktober 2021
cargill

Nieuws Cargill

Cargill willigt vrijwel alle wensen werknemers in

Voedingsmiddelengigant Cargill heeft een akkoord bereikt met de vakbonden en de werknemers in Nederland over een nieuw CAO. Hiermee is de staking, die sinds maandag 18 januari werd gevoerd bij vier productlocaties van het bedrijf, vlak voor het afgelopen weekend beëindigd.
26 Januari 2021
cargill

Nieuws Food

Staking legt fabrieken Cargill plat

De vier Nederlandse fabrieken van het Amerikaanse bedrijf Cargill liggen sinds maandagmiddag 18 januari stil. Werknemers hebben hun werk neergelegd vanwege grote onvrede over de arbeidsvoorwaarden en het uitblijven van een nieuwe cao.
19 Januari 2021
akkerbouw graanoogst tarweoogst kipper

Inside Granen & Grondstof

Russische chauffeurs staken in exportgebied

Meerdere vrachtwagenchauffeurs in Rusland zijn de afgelopen weken in protest gegaan tegen de lage prijzen. Zij protesteren in het zuiden van Rusland, een gebied waar veel export plaatsvindt. Inmiddels lijkt er ook een keerpunt te zijn bereikt op de tarwemarkt.
29 Januari 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden