Vavi

frites aardappelverwerking frituren

Nieuws Aardappelen

Fritesproductie geeft geen krimp ondanks prijsdip

De aardappelverwerkende industrie houdt de gang erin. Het verwerkingscijfer voor maart komt wederom royal boven de 300.000 ton. Van de prijsdip op de aardappeltermijnmarkt in maart is daarmee in de verwerkingscijfers van de industrie niets terug te zien.
20 April 2022
frites aardappelverwerking

Nieuws Aardappelen

De verwerkende industrie blijft aardappelen vragen

Aardappelen blijven gevraagd door de verwerkende industrie. Voor de zesde maand oprij is er meer dan 300.000 ton verwerkt. In februari is misschien geen nieuw record neer gezet maar de verwerkende industrie weet toch nog altijd een stevig tempo vast te houden. 
21 Maart 2022
frites aardappelverwerking

Nieuws Aardappelen

Aardappelverwerkers houden hoog tempo vast

De fritesindustrie draait dit seizoen in hoog tempo. Daar is in januari geen verandering in gekomen. Ook deze maand scoort hoog qua verwerkte tonnen. Opvallend is dat er in verhouding tot de verwerkte tonnen relatief veel frites is geproduceerd.
17 Februari 2022
Andries Middag

Nieuws Aardappelen

LTO’er Andries Middag nieuwe directeur van Vavi

LTO Noord bestuurslid Andries Middag is de opvolger van Hylke Brunt als directeur van de Vereniging voor de Aardappelverwerkende Industrie (Vavi). Middag werkte eerder aan onderwerpen rond duurzaamheid, innovatie en economie. Deze strategische vraagstukken worden ook bij de Vavi verder uitgebouwd.
8 Februari 2022
aardappelen frites aardappelverwerking

Nieuws Aardappelen

Verwerking aardappelen toont trekjes van record

De aardappelverwerkende industrie draaide in december nog steeds in een flink tempo. Ten opzichte van november zijn er iets minder aardappelen verwerkt maar vergeleken met dezelfde in de afgelopen jaren zet de fritesindustrie nog steeds een uitstekend resultaat neer.
26 Januari 2022
aardappelen frites

Analyse Aardappelen

Aardappelverwerkers maken pas op de plaats

De aardappelverwerkende industrie heeft de stijgende lijn in de verwerkingscijfers losgelaten. Voor het eerst dit seizoen zijn iets minder aardappelen verwerkt dan een maand eerder. In absolute getallen draait de verwerkende industrie wel in hoog tempo door. De gegevens liggen nog steeds boven het vijfjarige gemiddelde.
16 December 2021
frites aardappelverwerking

Inside Aardappelen

Aardappelverwerkers houden de gang erin

De aardappelverwerkende industrie houdt de gang er in. Na correctie is het maandrecord in september toch verbroken en daar stopt het niet. In oktober hebben de fabrieken zelfs nog een tandje bijgeschakeld.
18 November 2021
frites Mayonaise

Inside Aardappelen

Net geen record voor aardappelverwerkers

Na een relatief late overstap op de nieuwe oogst door de aardappelverwerkende industrie, wat resulteerde in een rustige augustus, draaien de fabrieken nu op volle toeren. Het maandrecord voor september is zelfs bijna verbroken.
20 Oktober 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden