Poolprijs Agrifirm Plant

uien

Nieuws Uien

Bewaarpool Agrifirm spiegelt beursprijs

Met een nipt voordeel – exclusief het ledenvoordeel – ten opzichte van de gemiddelde beursprijs in Emmeloord heeft de bewaarpool voor gele zaaiuien het seizoen afgerond bij Agrifirm Plant. Het resultaat komt op €16,50 per 100 kilo. Zo legt de pool vooral in een dalende markt een prijsbodem neer.
17 Mei 2021
uien Agrifoto

Inside Uien

Hoe presteren uienpools in coronatijden?

In tegenstelling tot de aardappelmarkt hebben Nederlandse uien wel allemaal een koper kunnen vinden op de wereldmarkt. Inmiddels zijn ook de resultaten van meerdere uienpools voor verkoopseizoen 2019-2020 bekend gemaakt. Hoe doen zij het in deze markt?
8 Juni 2020
graan tarweoogst Agrifoto

Inside Granen & Grondstof

Wat doet Agrifirm graanpool in extreem jaar?

Een extreem droge zomer gevolgd door een extreem natte winter. Ook dit voorjaar is het weer extreem droog én gooide de wereldwijde uitbraak van corona alle handelsbalansen overhoop. Hoe blijft de granenpool voor tarwe en gerst van Agrifirm in zo'n seizoen overeind?
30 Mei 2020
uien Agrifoto

Inside Uien

Veel belangstelling na resultaat uienpool Agrifirm

De bewaarpool voor zaaiuien van Agrifirm Plant komt uit op €41,30 per 100 kilo, inclusief de bewaarvergoeding. Dat is het beste resultaat sinds de start. De uien in de pool zijn tussen december en april afgezet.
29 April 2019
uien uienoogst

Inside Uien

Beste resultaat sinds start af land uienpool Agrifirm

Het uit te betalen bedrag voor de gele en rode uien in de af landpool van Agrifirm Plant zet het beste resultaat neer sinds de oprichting in 2013. Het is voor het eerst dat er voor de gele zaaiuien een resultaat boven de €20 wordt genoteerd.
5 November 2018

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief