Clemens Tönnies

Tonnies Clemens Tönnies

Nieuws Oorlog

Ook Tönnies distantieert zich van ‘vriend’ Poetin

Zoals zoveel bedrijven keurt ook het Duitse vleesconcern Tönnies de oorlog tussen Rusland en Oekraïne ten stelligste af. Dat eigenaar Clemens Tönnies dit doet, is echter minder vanzelfsprekend. In het verleden onderhield hij nauwe banden met Vladimir Poetin, hij noemde de Russische leider zelfs een persoonlijke vriend.
2 Maart 2022
Tonnies Clemens Tönnies

Opinie Stef Wissink

Als de kotelettenkeizer om hulp vraagt…

Wat zegt het ons als de kotelettenkeizer, de miljardair en het vlaggenschip van de vrijemarkteconomie in de varkensketen, de overheid om hulp vraagt?
24 September 2021
Tonnies

Nieuws Varkens

'Tönnies in gesprek met JBS over verkoop bedrijf'

De eigenaren van Duitslands grootste varkensslachter Tönnies voeren op dit moment gesprekken over een mogelijke verkoop van het vleesconcern. Als voornaamste overnamekandidaat wordt het Braziliaanse JBS genoemd, maar ook een bieder uit Azië maakt kans. Het overnamebedrag kan in de buurt komen van de €4 miljard.
14 Juli 2021
Tonnies

Nieuws Varkens

Geruchten over verkoop Tönnies

Volgens persbureau Bloomberg onderzoekt Clemens Tönnies de verkoop van het gelijknamige bedrijf. De potentiële kopers zouden Tyson Foods, JBS en WH Group zijn. Als de geruchten inderdaad kloppen, dan kan het leiden tot een deal van ruim €4 miljard. Tönnies reageert zelf niet met een ‘ja’ of ‘nee’ op de geruchten.
19 Maart 2021
Tonnies

Nieuws Management

Vleesconcern Tönnies zet directeur op straat

Directeur Andres Ruff van het Duitse vleesconcern Tönnies is van zijn post gezet, omdat hij het vertrouwen van de leiding niet meer genoot. 
4 November 2020
boerenprotest

Achtergrond Familie Tönnies

Familievete binnen Tönnies laait opnieuw op

Neef Robert en oom Clemens Tönnies begroeven eind 2017 de strijdbijl, maar amper 2 jaar later is de bom weer gebarsten. Robert dringt zelfs aan op de verkoop van het vleesconcern, maar daar is Clemens faliekant op tegen.
30 Juli 2019
Tonnies

Nieuws Afrikaanse varkenspest

Tönnies: 'Een uitbraak raakt ons hard'

Het is niet de vraag of, maar wanneer Afrikaanse varkenspest Duitsland bereikt. Dat zei topman Clemens Tönnies maandag 12 november in zijn inleiding op de EuroTier in Hannover. 'Als de OIE (World Organisation for Animal Health) een uitbraak gelijk stelt aan de status voor productiedieren wordt het een grote klap voor onze sector.'
14 November 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden