SDE

zonnepanelen zonneenergie

Nieuws Energie

Miljarden voor onder meer zonnepanelen op het dak

Bijna 3.500 duurzame projecten hebben in de afgelopen maanden een SDE++ 2020 subsidiebeschikking ontvangen. In totaal is er maximaal €4,6 miljard subsidie beschikbaar voor deze projecten. Zonnepanelen blijven onverminderd populair, maar er zijn meer projecten die azen op het budget.
9 Juni 2021
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

Laat 5 miljard SDE++ subsidie niet lopen

In september gaat er weer een nieuwe SDE++ subsidieronde open. Dé kans voor ondernemers om te investeren in duurzame energie. Dat is financieel interessant want middels SDE++ kan een ondernemer op drie manieren geld verdienen.
26 Mei 2021
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

Rendement met investering in groene stroom

“Wij wilden vergroenen en gingen nadenken over een investering in zonnepanelen”, vertelt Pluimveehouder Johan Stoop. Hij kwam er al snel achter dat zonnepanelen op het dak niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Hij liet 2.268 zonnepanelen op zijn dak installeren.
10 Mei 2021
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

Krijg zonder moeite een SDE++ beschikking

Wilt u geld verdienen met een zonnepaneleninstallatie? Vraag dan een SDE++ subsidie aan. Deze interessante regeling maakt het voor agrariërs financieel aantrekkelijk om een extra inkomstenbron te generen voor hun onderneming door de productie van hernieuwbare energie. Iemand met een SDE++-beschikking verdient op 3 manieren geld. Het aanvragen van een subsidie is helemaal eenvoudig: Energy Shift neemt dit werk gratis en vrijblijvend voor u uit handen.
29 April 2021
energie zonnepanelen zonneenergie

Analyse Energie

Waar is nog capaciteit op het net voor groene stroom?

Olie en elektriciteit vertoonden een tegengestelde prijsbeweging afgelopen week. De olieprijs stond onder druk na het nieuws over grotere voorraden in lager verbruik. De elektriciteitsprijs steeg daar in tegen deze week. De regionale netbeheerders hebben een handig hulpmiddel gemaakt voor bedrijven die overwegen te investeren in zonnepanelen of een windmolen en die daar SDE++ subsidie willen aanvragen.
23 April 2021
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

Aanschaf zonnepanelen, waar let je op?

Dat een investering in zonnepanelen erg interessant is, is inmiddels bij veel ondernemers wel bekend. Een investering in zonnepanelen kan gemakkelijk 7 procent rendement opleveren. Met een SDE++ subsidie wel 15 jaar lang. Stel u heeft besloten om bij te gaan verdienen met een zonnepaneleninstallatie, waar moet u dan op letten wanneer u met een zonnepanelenaanbieder in zee gaat?
29 Maart 2021
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

€5 miljard SDE++ in september beschikbaar

Eind september van dit jaar gaat de subsidieregeling SDE++ weer open. Minister van 't Wout van Economische zaken en Klimaat heeft dit aan de Tweede Kamer gemeld. Er is voor 2021 5 miljard euro beschikbaar gesteld om Nederlandse bedrijven te stimuleren hernieuwbare energie te produceren en CO2-uitstoot te verminderen. Dit betekent voor veel agrarische ondernemers hét moment voor een duurzame investering.
15 Maart 2021
energie zonnepanelen zonneenergie

Nieuws energie

SDE++-subsidie in trek voor zonnepanelen

De SDE++-subsidie is populair. De eerste aanvraagronde voor deze verbrede Stimuleringsregeling Duurzame Energie heeft 4.112 aanvragen opgeleverd, zo meldt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Hiermee overschrijdt de totale waarde het budget.
14 Januari 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden