SDE

Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

7% rendement op investering zonnepanelen

Met een investering in zonnepanelen zijn momenteel hoge rendementen te behalen. Door beschikbare subsidies voor zonnepanelen is een rendement tot ruim boven de 100% over een periode van 15 jaar niet ongewoon. Dat is vergelijkbaar met een gemiddeld rendement van 7% per jaar, 15 jaar lang.
15 Juni 2020
Boerenbusiness

Achtergrond Energie

Langer aan het gas en stop met steun biomassa

De Commissie Remkes heeft maandag 8 juni in haar eindadvies een bom onder het stikstofbeleid voor de landbouw gelegd.Het advies bevat een tweede verrassing: de subsidies op het gebruik van biomassa voor energie-opwekking moeten weg.
11 Juni 2020
zonnepanelen zonneenergie

Nieuws Energie

Fors meer aanvragen voor zonnepanelen

Het aantal subsidieaanvragen voor projecten met zonnepanelen op het dak neemt fors toe. Dat blijkt uit de laatste ronde voor de SDE+-subsidie. In totaal werden 7.335 aanvragen gedaan.
22 April 2020
energie zonnepanelen zonneenergie

Nieuws Energie

Negatieve elektriciteitsprijs zit ondernemers dwars

Door de corona crisis wordt er veel minder energie gebruikt dan normaal, in de vorm van elektriciteit, gas olie, of welke andere vorm dan ook. Tegelijkertijd is de productie van zonne energie veel groter dan normaal, vanwege het uitzonderlijk vaste en zeer zonnige weer.
19 April 2020
Green Farm Energy

Nieuws Subsidies

SDE++-subsidie van €5 miljard eind 2020 open

De eerste ronde van de vernieuwde SDE++-subsidieregeling gaat eind 2020 open. De eerste ronde van deze subsidieregeling wordt opengesteld van 29 september tot en met 22 oktober 2020. Naast de technieken voor hernieuwbare energieproductie komen in de SDE++ ook CO2-reducerende technieken in aanmerking voor subsidie. Het kabinet stelt €5 miljard beschikbaar voor deze subsidieronde.
17 Februari 2020
zonnepanelen zonneenergie

Nieuws SDE+

Laatste kans op subsidie zonnepanelen

In Maart 2020 start de laatste openstellingsronde voor de SDE+ subsidie. Het is de laatste kans voor de subsidieronde onder de huidige voorwaarden. Na deze ronde komt de overheid met de plannen voor de SDE++ regeling die uitgebreider is dan de huidige SDE+ regeling.
29 Januari 2020
Zonnepanelen op het dak

Aangeboden: Energy Shift

Subsidiekraan van 5 miljard tijdelijk open

Energie besparen en geld verdienen aan het dak van uw stallen of loodsen? De landelijke overheid draait 29 oktober tijdelijk een subsidiekraan van 5 miljard euro open voor ondernemers die minimaal 50 zonnepanelen willen plaatsen. Goed voor het milieu én een interessante businesscase voor ondernemers.
24 Oktober 2019
energie zonnepanelen zonneenergie

Aangeboden door Green Farm Energy

'Snel schakelen voor subsidie zonnepanelen'

De voorlopig laatste subsidieronde om SDE+ aan te vragen komt eraan. Een belangrijk moment voor ondernemers die overwegen om te investeren in zonnepanelen. Hoe interessant is de subsidie en moeten boeren haast maken? We vragen het Abel de Voogd van Green Farm Energy.
23 Oktober 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden