Melkprijs DOC Kaas

DOC Kaas

Nieuws melk

DOC Kaas zet tandje bij met voorschotprijs maart

DOC Kaas zet een tandje bij met de voorschotprijs voor maart. De coöperatie noteert de op één na sterkste verhoging voor deze maand en schuift daarmee meer op naar de middenmoot van melkgeldbetalers in Nederland.
18 Maart 2024
DOC Kaas

Nieuws melk

DOC Kaas remt af met melkprijsverhoging

DOC Kaas betaalt de leden een hogere melkprijs voor februari, maar houdt ten opzichte van januari flink de pas erin. Daarmee loopt de coöperatie in de pas met moederbedrijf DMK, dat in Duitsland een prijs neerzet van €41,50 per 100 kilo. Dit is echter wel op grond van andere gehalten en andere toeslagen.
16 Februari 2024
DOC Kaas

Nieuws Melk

DOC Kaas schuift op in Melkprijsvergelijker

Met een aanzienlijke verhoging van de uitbetalingsprijs voor januari wint DOC Kaas terrein in de Melkprijsvergelijker van Boerenbusiness.
16 Januari 2024
DOC Kaas

Nieuws Melk

DOC Kaas komt vanaf 2024 met klimaattoeslag

DOC Kaas introduceert vanaf 2024 een klimaattoeslag bovenop de standaard melkprijs. Daarmee wil de zuivelcoöperatie uit Hoogeveen inspelen op de maatschappelijke ontwikkeling op dit thema. Ook wordt de melkprijs voortaan later gepubliceerd.
19 December 2023
zuivel kaas kaasproductie

Nieuws melk

Arla en DOC verhogen, maar volgen RFC niet

DOC Kaas en Arla verhogen beide hun melkprijzen voor december. DOC meer dan Arla, maar geen van beide volgen ze de stap die FrieslandCampina maandag zette.
30 November 2023
DOC Kaas

Nieuws melk

Geen paniek bij DOC over negatief advies rechtzaak

DOC Kaas houdt vertrouwen in een positieve uitkomst van een cassatiezaak, ondanks een negatief advies van de advocaat-generaal in deze procedure. Het advies aan de Hoge Raad is om DOC Kaas te veroordelen tot uitbetaling van vergoedingen aan 63 uittreders.
22 November 2023
DOC Kaas

Nieuws Melk

Ook DOC Kaas voorziet melkprijs van een plus

Na FrieslandCampina heeft ook DOC Kaas, medeaandeelhouder van de Duitse zuivelonderneming DMK, de melkprijs voor november verhoogd.
31 Oktober 2023
DOC Kaas

Nieuws melk

Jumbo en DOC Kaas zetten duurzame kaasketen op

Jumbo Supermarkten en DOC Kaas gaan een langjarige samenwerking aan op kaasgebied. Jumbo wil een toekomstbestendige keten voor huismerk kazen. DOC Kaas zal daar in samenwerking met Uniekaas Holland (beide DMK) invulling aan geven.
23 Oktober 2023

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden