Claas

Claas Lexion

Weerupdate Oogstmachines

Claas combine strooit met superlatieven

Claas werkte 10 jaar land aan een grondige update van hun maaidorser-serie Lexion. Zowel de machines met schudders als rotors zijn geüpdatet. Het meest opvallend is een nieuw topmodel: de Lexion 8900. Claas strooit met superlatieven en pakt de titel van 's werelds grootste combine.
2 Augustus 2019
wintergerst graan - agri

Weerupdate Investeringen

Grootste akkerbouwbedrijf koopt mega-maaidorsvloot

De Arabische oliesjeik die aan het begin van 2018 het grootste akkerbouwbedrijf van Europa kocht, heeft nu een megaorder bij maaidorsfabrikant Claas geplaatst. Om de 57.000 hectare te oogsten, komen 32 combines van het grootste type dat Claas bouwt op het bedrijf te draaien.
8 Mei 2019
claas

Nieuws Sima 2019

Isobus iPad van Claas stuurt iedere machine aan

Claas biedt al langer een app aan voor de iPad om machines aan te sturen. Dat ging vooralsnog alleen om eigen machines, maar daar komt verandering in. Vanaf nu kun je ieder Isobus-werktuig via de iPad (met de app van Claas) aansturen.
1 Maart 2019
claas

Weerupdate Claas

Autoverhuurder Sixt stapt in trekkerverhuur

Het Duitse autoverhuur- en leasebedrijf Sixt gaat trekkers van Claas voor verhuur aanbieden. Althans, dat is de insteek van een nieuwe marketingcampagne, die vooral bedoeld is om het verhuurprogramma van de trekkerfabrikant onder de aandacht te brengen.
14 Januari 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

December: werk op het land en in de schuur

Er hoefden in december niet meer veel werkzaamheden op het land te worden uitgevoerd. Wel was er tijd om de laatste suikerbieten te rooien en was er tijd voor de grondbewerking. Ook in de schuur, bijvoorbeeld bij dealers, is heel wat te beleven.
24 December 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden