Timac Agro

aardappelen akkerbouw aardappelperceel

Aangeboden door Timac Agro

PhysiomaX bewijst: hogere opbrengst én kwaliteit

Het product PhysiomaX is afgelopen seizoen op 10 locaties op praktijkpercelen in Nederland toegepast. Zowel in de uien als aardappels zijn de resultaten positief. Gemiddeld werd een plus in opbrengst van 3,8% behaald.
17 Januari 2020
supermarkt groente

Opinie Pascal Philipsen

Waarom betaal ik niet meer voor voedsel?

Ik heb al mijn moed weten te verzamelen om 'au public' een bekentenis af te leggen. Ik heb zelf geen boerenachtergrond, maar werk al heel wat jaren voor en met boeren (op het vlak van bodem- en diergezondheid). Ondertussen weet ik hoe de hazen lopen in de sector.
3 Oktober 2019
Gewastour

Aangeboden door TimacAgro

Resultaten: aardappel met en zonder PhysiomaX

We hebben donderdag 20 juni op 3 Gewastourpercelen een aantal aardappelplanten uitgegraven. Er zijn planten (met een gelijk aantal stengels) die behandeld zijn met PhysiomaX en onbehandelde planten met elkaar vergeleken.
25 Juni 2019

Aangeboden door Timac Agro

'Het verschil maken in tijden van droogte'

Droge jaren zijn prijstechnisch gezien vaak de beste jaren, een plus in opbrengst en het waarborgen van kwaliteit kan financieel gezien dan ook vaak een grote impact hebben.
19 Juni 2019

Aangeboden door Timac Agro

Calcium uit zee tot meststof voor uw gewas

Hoe maak je van de snelwerkende calcium uit de zee een wortelstimulerende meststof? Het eindproduct bevat ook natuurlijke sporenelementen, calcium en een wortelhaar biostimulant gewonnen uit verse bruinalg.
26 April 2019
aardappelen akkerbouw aardappelperceel ruggen

Aangeboden door Timac Agro

Het hele seizoen actieve plantengroei

De bodem kent zowel een biologische, chemische als fysische samenstelling. Dit zijn de mineralenbehoefte per gewas, de bodemstructuur en actieve schimmel- en bacteriepopulatie. Het zijn belangrijke parameters voor een hoge productie per hectare.
2 April 2019
TimacAgro

Aangeboden door Timac Agro

Toegelaten startmeststof dekt fosfaatbehoefte maïs

Het nieuwe fosfaatadvies voor snijmaïs uit 2011, gegeven door de Commissie Bemesting Grasland en Voedergewassen (CBGV), is met het verbod op kunstmestfosfaat in 2015 in de wind geslagen.
7 Februari 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden