Peter Pals

financieel data rekenen

Opinie Peter Pals

Bijzonder beheer bij de bank. Is dat einde bedrijf?

Het bedrijf van de melkveehouder waar ik deze week was, is door zijn bank bij Bijzonder Beheer ondergebracht. Samen met zijn zoon, die deels een baan heeft, melkt hij met robots zo'n 180 koeien in knappe gebouwen. Er is flink grond, de grootste helft in eigendom.
29 Augustus 2020

BB TV Peter Pals

'Financieringen weer op niveau van voor de crisis'

De coronacrisis heeft een aantal zaken uitvergroot. Sommige bedrijven kampen daardoor met grotere financiële problemen. “Daar wordt door banken wel constructief naar gekeken en mee omgegaan”, merkt Peter Pals van Farmers Funding & Advies. Hij schetst de ontwikkelingen in de financieringsmarkt.
10 Juli 2020
bedrijfsopvolging Boerenbusiness bedrijfsovername

Nieuws Bedrijfsovername

Farmers Funding en C3A bundelen krachten

C3A Agro & Agri Advies en Farmers Funding gaan per 1 juli fuseren. Beide bedrijven gaan samen verder onder de naam Farmers Funding & Advies.
26 Juni 2020
financieel Boerenbusiness economie varkens - agri

Opinie Jeanette Straver

Fiscaal bufferen niet langer een sprookje?

20 Juni 2020

Aangeboden door Farmers Funding

'Schets nu je toekomst voor de komende jaren'

De coronacrisis heeft enorme impact, ook op de financiële positie van bedrijven. Het maken van een liquiditeitsprognose is van belang, maar vooral het schetsen van de toekomst voor de komende jaren. Arjan Ausma van Farmers Funding legt uit waarom die stip op de horizon belangrijk is.
7 Mei 2020
grond financieel euro grondprijs

Aangeboden door Farmers Funding

Wat doet de coronacrisis met prijs landbouwgrond?

Het coronavirus heeft de hele wereld in haar greep en zo ook de agrarische sector. Dagelijks spreken wij ondernemers die vragen: “wat denk je dat de invloed van corona is op de prijs van landbouwgrond?”
10 April 2020
financieel Boerenbusiness

Opinie Peter Pals

De bank helpt, dus bel ik de bank

Aanvankelijk dacht ik, en met mij velen, 'het zal zo'n vaart niet lopen, ik doe gewoon mijn dingentje en het waait wel over'. Inmiddels is het duidelijk dat de coronapandemie ons allemaal raakt, zowel zakelijk als privé. En dat over heel de wereld. Een crisis die zijn weerga niet kent.
26 Maart 2020
financieel euro

Opinie Peter Pals

Arm leven in tijden van rijkdom

Hij zoekt al jaren naar een betere financiering. Dat is toch ingewikkeld en ze doen nogal moeilijk. Aan de tafel zit een boer van tweede helft veertig. Hij heeft een gemengd bedrijf met akkerbouw en melkvee. Aan bod komen vragen als: "Hoe ziet een betere en ruimere financiering eruit? Hoe krijg je dat voor elkaar?"
15 Februari 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden