Debat

Boerenbusiness

Nieuws Politiek

Supermarkten willen snel ketenwet duurzaamheid

Marc Jansen, directeur van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) hoopt dat de nieuwe Tweede Kamer straks de Wet ruimte voor duurzaamheidsinitiatieven snel als hamerstuk aanneemt. 'Dan kunnen wij weer als industrie, boeren en retail de samenleving een stukje beter maken.' Wat doet die wet?
25 Februari 2021
verkiezingen

Nieuws Verkiezingen

Politici proberen elkaar te vinden in landbouwdebat

Het 'Landbouwverkiezingdebat – Voorbij de polarisatie' beloofde gisteravond (donderdag 18 februari) verder te kijken dan de tegenstellingen. Is het de partijen gelukt boven zichzelf uit te stijgen en heeft het debat een einde kunnen maken aan de polarisatie?
19 Februari 2021
transport trekker landbouwverkeer verkeer

Nieuws Trekkerkenteken

Kaarten lijken geschud in kentekendebat

Er komt waarschijnlijk toch een kentekenplicht voor trekkers. Dit gaat gepaard met een apk-plicht, snelheidsverhoging en betere toegang tot bepaalde wegen. De Tweede Kamer debatteerde dinsdag 22 januari over de kwestie.
23 Januari 2020
Minister Ministerie Schouten landbouwminister Carola Schouten

Nieuws Kamerdebat

Wordt landbouwvisie een landbouwhallucinatie?

De begroting van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit was woensdag 31 oktober onderwerp van een politiek debat. Over de landbouwvisie van minister Schouten is iedereen enthousiast, maar tegelijkertijd ziet iedereen er iets anders in.
1 November 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden