Dairy Farmers of America

financieel valuta dollar

Nieuws Jaarcijfers

Toename winst én zorgen Dairy Farmers of America

Dairy Farmers of America, het grootste zuivelconcern in de VS, zag de omzet vorig jaar met 8% toenemen tot $19,3 miljard. Ook de winst nam toe. Het grote personeelstekort is echter een nijpend probleem wat de coöperatie ook dit jaar in de wielen rijdt.
30 Maart 2022
kaas kaasproductie

Nieuws Agribusiness

Glanbia start kaasfabriek in Verenigde Staten op

Glanbia heeft de nieuwe kaasfabriek in de Verenigde Staten deze week opgestart. Het Ierse zuivelconcern gaat de komende maanden proefdraaien op de fabriek, die uiteindelijk dagelijks 3,6 miljoen liter melk gaat verwerken tot blokkaas en hoogwaardige weiproducten.
23 Oktober 2020
Dean Foods

Nieuws Verenigde Staten

Deal tussen DFA en Dean Foods lijkt eindelijk rond

Na veel getouwtrek lijkt de deal tussen Dean Foods en Dairy Farmers of America, Amerika's grootste zuivelcoöperatie, eindelijk rond. De coöperatie moest hiervoor wel dieper in de buidel tasten. Het bod van $425 miljoen dat in maart werd verworpen bleek niet voldoende.
2 April 2020
melk zuivel melkveebedrijf melkverwerking

Nieuws Dean Foods

Failliete melkfabriek in VS valt in coöperatieve handen

Dairy farmers of America, de grootste melkcoöperatie uit de Verenigde Staten heeft het failiette Dean Foods overgenomen. Daarmee komt de grootste melkfabriek in handen van de grootste coöperatieve melkverwerker. De deal moet nog wel door de autoriteiten worden goedgekeurd.
18 Februari 2020

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief