Slachterijen

slachterij rundvlees varkensvlees

Nieuws Politiek

Schouten pakt misstanden in slachthuizen aan

Uit het onderzoek dat minister Schouten heeft laten uitvoeren naar de misstanden in kleine en middelgrote slachthuizen in Noord-Nederland, blijkt dat er niet gelijkwaardig opgetreden wordt. 'Het rapport geeft een indringend beeld en laat de ernst van de problematiek zien', zo schrijft Schouten.
13 September 2019
slachterij

Achtergrond Verenigd Koninkrijk

Klein slachthuis vervangen door grote slachterij

Slachterijen in het Verenigd Koninkrijk staan onder grote druk. Uit cijfers van onderzoeksbureau Plimsoll blijkt dat het aantal slachterijen sinds 1930 met circa 99% is gedaald. Daarbij staan er vandaag de dag nog eens 25 slachterijen aan de rand van de afgrond.
29 Augustus 2019
slachterij rundvlees varkensvlees

Nieuws Beef Plan

Ierse slachterijen komen veehouders tegemoet

Ierse slachterijen, verenigd in Meat Industry Ireland (MII), zijn de protesterende boeren afgelopen weekend op een eerste thema tegemoetgekomen. De organisatie schrijft namelijk dat er contracten moeten worden afgesloten met de veehouders en dat het vee vooraf gewogen moet worden als de boer daarom vraagt.
19 Augustus 2019
slachterij varkenshouderij varkensvlees

Nieuws Varkens

Chinese vleesgigant bouwt megaslachterij

Muyuan Foods, de op 1 na grootste varkensverwerker in China, gaat een nieuwe slachterij bouwen. De capaciteit bij de nieuw te bouwen slachtlocatie moet uitkomen op 2 miljoen varkens per jaar.
13 Maart 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden