Demonstraties

Tonnies

Nieuws Dierenactivisten

Herstart Tönnies Rheda-Wiedenbrück met protest

Op de Tönnies locatie in Rhede-Wiedenbrück werden vandaag de slachtlijnen afgestoft na een sluiting van 4 weken. Aanhangers van Greenpeace wilden dit moment klaarblijkelijk niet ongehoord voorbij laten gaan en voorzagen het gebouw een 100 vierkante meter groot spandoek met een oproep tot het tenietdoen van de varkenssector.
16 Juli 2020
Boerenbusiness

Interview Linda Janssen

'We moeten samen strijden tegen dierenactivisme'

Vanmiddag (19 juni) vindt er een trekkerdemonstratie plaats bij het gerechtshof in Arnhem. De zaak van de konijnenhouder die 2 demonstranten in zijn stallen betrapte, dient zich daar vandaag aan. Eén van de aanwezige boerenorganisaties is de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV). Boerenbusiness sprak hiervoor met voorzitter Linda Janssen.
19 Juni 2020
European Milk Board

Nieuws European Milk Board

Melkveehouders in protest tegen EU-opslagregeling

De European Milk Board is het niet eens met de beslissing van de Europese Commissie om toch de particuliere opslagregeling open te stellen. Volgens de organisatie is deze maatregel niet de juiste oplossing voor de steeds groter wordende zuivelcrisis.
5 Mei 2020
trekker band trekkerband

Nieuws Stikstof

Gelderse boeren blokkeren tijdelijk Natura-2000 gebied

Meer dan 100 agrarische ondernemers hebben donderdag (10 oktober) geprotesteerd tegen het nieuwe stikstofbeleid. De boeren hebben daarbij met trekkers alle drie de toegangswegen geblokkeerd naar het hoogveengebied Wooldse Veen bij Winterswijk.
10 Oktober 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox