Marc Calon

LTO Boerenbusiness

Nieuws Benoeming

Marc Calon adviseert al tijdje Staatsbosbeheer

Marc Calon adviseert al enkele maanden Staatsbosbeheer. De bestuurder, die vorige week aftrad als voorzitter van LTO Nederland, is sinds januari van dit jaar lid van de Raad van Advies van Staatsbosbeheer.
19 Mei 2020
boerenprotest

Boerenbusiness Mini-enquête

Hoe denkt u over de belangenbehartiging?

Hoe denkt u over de agrarische belangenbehartiging in Nederland? Geef uw mening en doe mee aan onze mini-enquête op Boerenbusiness.nl.
15 Mei 2020
LTO Boerenbusiness

Nieuws Belangenbehartiging

Marc Calon stapt per direct op als voorman LTO

Marc Calon treedt terug als voorzitter van LTO Nederland. Hij neemt dit besluit, omdat binnen de achterban van de organisatie onvoldoende draagvlak voor hem is. 
13 Mei 2020
LTO Boerenbusiness

Nieuws Stikstof

LTO wil met Schouten blijven praten over stikstof

LTO Nederland wil het liefst doorpraten met landbouwminister Carola Schouten over de voorwaarden van het stikstofbeleid. Dit zegt voorzitter Marc Calon in een interview met De Volkskrant. Hiermee zet hij zich af tegen het Landbouw Collectief, waar LTO ook onderdeel van uitmaakt, die de gesprekken met Schouten heeft gestaakt.
9 April 2020
melkveebedrijf koeien weidegang hek

Achtergrond Stikstofdossier

'Boer moet bloeden voor multinational'

De stikstofplannen die het kabinet eind vorige week heeft gepresenteerd, zijn in agrarisch Nederland niet in goede aarde gevallen. Waar LTO Nederland gemengde gevoelens heeft, zijn bij Dutch Dairymen Board en Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) louter grote zorgen.
7 Oktober 2019
LTO Boerenbusiness

Nieuws Verkiezingen

LTO-voorman moet niets hebben van Thierry Baudet

Forum voor Democatrie stevent woensdag 20 maart af op een grote verkiezingswinst. Marc Calon, de voorman van LTO Nederland, zegt in een interview met het Financieele Dagblad (FD.nl) dat hij niets voelt voor dit populistische gedachtegoed.
19 Maart 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox