Chinese varkensimport

varkens - agri

Inside Varkens

Varkensproductie China zet grote stappen

Al geruime tijd is China bezig met het herstel van de binnenlandse varkensstapel, nadat de Afrikaanse varkenspest (AVP) grootschalig toesloeg in het land. Inmiddels neemt het aantal varkens weer toe en is er over de eerste 3 kwartalen van 2020 een flinke groei gerealiseerd.
26 Oktober 2020
china varkensvlees

Inside Varkens

Varkensvleesimport China toch weer gegroeid

China heeft vanwege de Afrikaanse varkenspest (AVP) de invoer van varkensvlees uit verschillende landen opgeschort. Desondanks heeft China in september toch meer varkensvlees geïmporteerd dan in de maan augustus.
15 Oktober 2020
handelsoorlog

Nieuws Fase 1-handelsdeal

Weet China zich aan haar inkoopbeloftes te houden?

Zoals het nu lijkt komt China haar belofte niet na als het gaat om de Fase 1-handelsdeal. Met deze deal zou land voor $36,5 miljard aan Amerikaanse landbouwproducten kopen. In de eerste helft van 2020 importeerde het land amper 25% van het gestelde bedrag. Volgens landbouwminister Sonny Perdue staan niet-agrarische handelskwesties in de weg.
6 Oktober 2020
slachterij varkensvlees

Inside Varkens

Groei Chinese import varkensvlees zakt terug

De Chinese importvolumes van varkensvlees liggen dit jaar op recordhoogte. Over de maand augustus is wederom meer varkensvlees geïmporteerd dan vorig jaar. Wel neemt de groei af in vergelijking met voorgaande maanden en is China druk bezig met het herstellen van de binnenlandse varkensstapel.
24 September 2020
varkens - agri

Inside Varkens

Chinese varkensprijs voorlopig torenhoog?

China is druk bezig met het herstel van de binnenlandse varkensstapel. In de varkensprijzen komt dit nog niet naar voren, die blijven op extreme hoogte. Naar verwachting kan het nog maanden duren voordat de rust op de markt wederkeert en de prijzen dalen.
15 September 2020
slachterij varkensvlees

Inside Varkens

Varkensvleesexport VS in de lift, maar niet boven jan

De Amerikaanse varkensvleesexport zit weer in de lift. De exportcijfers over juli zijn weliswaar hoger dan in de maand ervoor, maar liggen nog wel onder het niveau van vorig jaar. 
7 September 2020
china varkensvlees

Nieuws Varkens

Varkensvleesimport China overschrijdt totaal 2019

Over de eerste 6 maanden van het jaar heeft China al fors meer varkensvlees geïmporteerd dan vorig jaar. Het niveau overschrijdt zelfs al de totale invoer van 2019. Ook wordt er fors meer rundvlees geïmporteerd.
3 September 2020
china varkensvlees

Inside Varkens

China importeert nieuw record aan varkensvlees

China blijft haar vleesimport vergroten, ondanks de negatieve aspecten rondom het coronavirus. De invoer van varkensvlees over juli bedroeg 430.000 ton, het hoogste maandniveau ooit behaald. Tevens wordt er meer rundvlees geïmporteerd.
24 Augustus 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden