Romain Cools

Christophe Vermeulen Belgapom

Nieuws Aardappelen

Christophe Vermeulen nieuwe CEO van Belgapom

Belgapom heeft een nieuwe opvolger gevonden voor Romain Cools. Christophe Vermeulen zal komend jaar zijn plek als CEO innemen. De jurist werkte afgelopen jaren vanuit het Europees Parlement al samen met de aardappelsector rond handelsconflicten.
3 December 2020
frites aardappelverwerking

Inside Aardappelen

'Fritesindustrie kan 2020 én 2021 op buik schrijven'

Het zijn uitdagende tijden voor de aardappelverwerkende industrie. De Europese markt, goed voor twee derde van de afzet, zit op veel plaatsen opnieuw op slot. Fabrieken verwachten dat dit flinke impact zal hebben op de contractvolumes voor volgend jaar.
6 November 2020
Boerenbusiness

Nieuws Aardappelen

Belgapom moet opnieuw op zoek naar CEO

De Belgische aardappelhandelsorganisatie Belgapom moet onverwacht opnieuw op zoek naar een CEO. De beoogde CEO, Tom Vandenkendelaere, heeft laten weten opnieuw plaats te nemen in het Europees Parlement. Daarnaast blijft Marc van Herreweghe ook de komende 3 jaar voorzitter van de organisatie.
28 Oktober 2020
Romain Cools

Interview Romain Cools

'Grote zorgen over kwaliteit Nederlands pootgoed'

De kwaliteit van het Nederlandse pootgoed staat in België de laatste jaren steeds vaker ter discussie. Nu NAK heeft aangekondigd dit jaar geen nacontroles uit te voeren, neemt de onrust verder toe. Een zorgelijke situatie volgens Romain Cools, secretaris van Belgapom.
10 Juli 2020
Boerenbusiness handen

Nieuws Aardappelen

Romain Cools draagt na 3 decennia stokje over

Na dertig jaar lang letterlijk het gezicht te zijn geweest van de Belgische aardappelsector draagt Romain Cools – algemeen secretaris van Belgapom – het stokje over op 1 januari 2021. Tom Vandenkendelaere wordt dan CEO van zowel Belgapom als FVPhouse.
6 Juli 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden