Business Insider

Brexit Londen

Nieuws Brexit

Anti-brexitpartijen vechten elkaar de tent uit

Het hopeloos vastgelopen brexit-proces en peilingen die op een meerderheid wijzen voor de tegenstanders: het Remain-kamp heeft op papier een sterke uitgangspositie om ervoor te zorgen dat het Verenigd Koninkrijk in de Europese Unie blijft. Dat meldt Business Insider.
14 Mei 2019
Brexit Engeland Theresa May Groot Brittannie

Nieuws Brexit

May stelt debat over brexit-deal opnieuw uit

De Britse premier Theresa May heeft gezegd dat er komende week nog geen aangepaste deal is waar het Britse Lagerhuis over kan debatteren. May zei dat dit zeker voor dinsdag 12 maart gaat gebeuren, maar niet zoals verwacht woensdag 27 februari.
25 Februari 2019
Brexit Engeland Theresa May Groot Brittannie

Nieuws Brexit

May lijkt geen concessies te willen doen

Wie momenteel ook de premier van het Verenigd Koninkrijk (VK) zou zijn: hij of zij zou voor een gigantische uitdaging staan bij het in goede banen leiden van de brexit. Dat beweert Business Insider.
17 Januari 2019
Brexit Engeland Groot Brittannie

Nieuws Brexit

Ierland vreest voor no deal en vraagt EU om steun

Ierland gaat de Europese Unie (EU) om honderden miljoenen euro's steun vragen als de Britten zonder duidelijke afspraken uit de EU stappen. Dat meldt Business Insider donderdag 3 januari.
6 Januari 2019
Brexit Londen

Nieuws Brexit

Wat als Britse parlement deal van May afkeurt

De kans dat de brexit op 29 maart 2019 doorgaat neemt fors af als het Britse parlement in januari tegen de deal stemt die de Britse premier Theresa May heeft gesloten met de Europese Unie (EU). Dat meldt Business Insider.
1 Januari 2019
Brexit Engeland Theresa May Groot Brittannie

Nieuws Brexit

Britse premier overleeft vertrouwensstemming

13 December 2018
Brexit Engeland Theresa May Groot Brittannie

Nieuws Brexit

Uitstel of vernedering: wat wordt het?

In afwachting van de stemming van de brexit is in het Verenigd Koninkrijk een totale politieke oorlog uitgebroken. Dat schrijft Business Insider. Na maanden van onderhandelingen brengen de Britse parlementariërs op 11 december hun stem uit over het plan van de Britse premier Theresa May.
10 December 2018
Trump

Nieuws Handelsoorlog

Trump blijft vuurtje in de handelsoorlog opstoken

De Amerikaanse president Donald Trump blijft de confrontatie zoeken in de handelsoorlog met China, zelfs in aanloop naar de cruciale ontmoeting met zijn Chinese evenknie Xi Jinping. Dat meldt Business Insider.
1 December 2018

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox