Melkprijs Cono Kaasmakers

kaas Beemster Cono Kaasmakers

Nieuws Melk

Cono houdt over januari de voorschotmelkprijs gelijk

Cono Kaasmakers houdt de (voorschot)melkprijs over januari gelijk aan die van december. De coöperatieve kaasconcern uit Westbeemster is daarmee de enige zuivelverwerker die dit doet voor de eerste maand van dit jaar.
4 Februari 2022
Cono Kaasmakers

Nieuws Melk

Cono verhoogt voorschot december met krap 1 euro

Cono Kaasmakers verhoogt de voorschotprijs over december met krap €1,00 naar een kale prijs van €42,70. Daarmee betaalt het niet de hoogste melkprijs voor deze maand. Ook inclusief toeslagen is Cono dan geen koploper, maar gemiddeld over het hele jaar zit de coöperatie wel bovenaan.
4 Januari 2022
Cono Kaasmakers

Inside Melk

Cono voert prijsverhoging op voor november

Cono Kaasmakers voert het tempo van prijsverhogingen geleidelijk verder op. Over november noteert de coöperatie een plus van €1,64 per 100 kilo. De maand ervoor bedroeg de verhoging ruim €1. Cono blijft daarmee aan de bovenkant van het melkprijsspectrum.
3 December 2021
Cono Kaasmakers

Inside Melk

Voorschotprijs Cono voor oktober nadert 45 euro

De voorschotmelkprijs van Cono Kaasmakers voor oktober gaat richting de €45,00 per 100 kilo. Het is de hoogste maandprijs voor gangbare melk tot nog toe. Het gaat wel om de maximale melkprijs, maar vrijwel alle leden beuren die.
2 November 2021
Cono Kaasmakers

Inside Melk

Melkprijzen weer omhoog bij Cono en Leerdammer

Net als veel andere zuivelproducenten duwen Cono en Leerdammer hun melkprijzen verder omhoog. Cono doet dat voor september, Leerdammer voor oktober.
4 Oktober 2021
Cono Kaasmakers

Inside Melk

Melkprijs Cono voor augustus loopt op

Cono Kaasmakers verhoogt in navolging van FrieslandCampina de melkprijs over augustus. De Noord-Hollandse kaasmaker blijft daardoor topbetaler.
2 September 2021
Cono Kaasmakers

Inside Melk

Cono Kaasmakers houdt melkprijs voor juli stabiel

Cono Kaasmakers houdt de melkprijs voor juli gelijk aan de melkprijs van juni. Hiermee komt er een einde aan de achtereenvolgende strakke lijn van verhogingen. Wat betekent dit voor de positie in de Boerenbusiness melkprijsvergelijker?
3 Augustus 2021
Cono Kaasmakers

Inside Melk

Melkprijs Cono blijft strakke lijn omhoog volgen

Cono Kaasmakers heeft de melkprijs voor juni wederom verhoog met iets meer dan een halve euro per 100 kg melk. Doordat het coöperatie kaasconcern dit al enkele maanden doet, loopt de melkprijs van Cono in een strakke lijn omhoog in de Boerenbusiness Melkprijsvergelijker. Maar is de kaasmaker daarmee ook de hoogste uitbetaler in juni?
2 Juli 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden