Nationaal Economisch Landbouwcongres

Hidde Boersma

Boerenbusiness Landbouwcongres

'Intensieve landbouw heeft de toekomst'

De landbouwsector moet niet natuurinclusiever worden, maar moet juist intensiever worden. 'Dit om ervoor te zorgen dat er meer ruimte is voor de natuur', zo zei wetenschapsjournalist Hidde Boersma dinsdag 18 december op het Nationaal Economisch Landbouwcongres van Boerenbusiness.
19 December 2018
Landbouwcongres

Boerenbusiness Landbouwcongres

Succesvolle tweede editie Landbouwcongres

Dinsdag 18 december werd de tweede editie van het Nationaal Economisch Landbouwcongres van Boerenbusiness in Flint te Amersfoort georganiseerd. De tweede editie werd beschouwd als een groot succes. 
19 December 2018
Cor Pierik

Boerenbusiness Landbouwcongres

'Schaalvergroting is niet de enige oplossing'

'De boerenbedrijven die in de toekomst blijven bestaan, zijn niet per se de grootste, maar eerder de gespecialiseerde of extensieve ondernemers.' Dit zei Cor Pierik (CBS) dinsdag 18 december op het Nationaal Economisch Landbouwcongres in Amersfoort.
18 December 2018
Linda de Bie

Boerenbusiness Landbouwcongres

'Duurzame bedrijven presteren financieel beter'

Doorgaans zijn droge jaren voor akkerbouwers positieve jaren als het om het inkomen gaat. Voor de melkveehouderij is het tegenovergestelde waar. Het jaar 2018 vormt een uitzondering op de regel. Dat blijkt uit de cijfers die Wageningen Economic Research tijdens het Nationaal Economisch Landbouwcongres op 18 december presenteerde.
18 December 2018

Aangeboden door Boerenbusiness

Kom ook naar het Landbouwcongres

In dit interview vertelt Kees Maas, de uitgever van Boerenbusiness en organisator van het Landbouwcongres, meer over het programma, de sprekers en waarom jij dit congres niet wilt missen. Wil jij deze inspirerende dag bijwonen? Bestel dan tickets.
23 November 2018

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox