Oogst 2018

Fotoreportage Agrifoto.nl

Winterse werkzaamheden op de akker

Naarmate de maand december vorderde, was het rustiger op het land. Een reportage van het ploegen en rooien van de laatste percelen ploegen en het scannen om de bodem in kaart te brengen voor een nieuw seizoen.
7 Februari 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

Terugblikken op bietenoogst 2018

Het is alweer even geleden dat de laatste suikerbieten in de fabriek werden verwerkt. Wij kijken in de fotoreportage terug naar de oogst van 2018: van het stuiven in september tot de laatste loodjes eind november.
28 Januari 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

Vleugje zomer in hartje winter

Terwijl het in Nederland aardig winters is geworden, biedt deze fotoserie en vleugje zomer. In Amerikaanse staat Arizona is dat namelijk het geval. Voor zomer in Europa moeten we toch echt een paar maanden terug de tijd in.
25 Januari 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

Mooie oogstmomenten tot in november

Zelfs tot ver in november waren de omstandigheden om te oogsten ideaal; voor peen was zelfs een flinke hoeveelheid regen nodig. Deze serie werpt een blik op afgelopen najaar.
10 Januari 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

Wisselen tussen winterweer en zomerse staten

Deze fotoserie wisselt af tussen de winterse, natte en mistige omstandigheden in Nederland en een zomers zonnetje in het zuiden van de Verenigde Staten.
7 Januari 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

Herfst 2018 leverde unieke fotomomenten

We hebben genoeg mooie foto's van oogst 2018 om terug te blikken op afgelopen najaar. Bieten rooien met stofwolken, gortdroge ploegomstandigheden of maïs dorsen zoals in de Midwest, het was allemaal te zien.
4 Januari 2019

Fotoreportage Agrifoto.nl

Oogst 2018 is om nooit te vergeten

Oogst 2018 zal niet snel worden vergeten. Akkerbouwers met beregeningsmogelijkheden en vrije producten hebben vooral positieve ervaringen. Wie echter zijn product zag wegkwijnen of met een lege kuilplaat achterbleef, heeft daar hele andere ideeën bij. Op de laatste dag van het jaar blikken we terug op oogst 2018.
31 December 2018

Fotoreportage Agrifoto.nl

Trekkers brengen verlichting met kerst

Er gebeurt maar weinig voor en na Kerst en zeker niet na zo'n najaar. In de gemeente Dronten is de jaarlijkse Lichtjestour inmiddels een traditie geworden. Voor landwerk moeten we terug de historie in.
27 December 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden