Triferto

BB TV Kai Kikkers (Triferto)

Triferto gaat meststoffen inkopen voor Agrifirm

Triferto Fertilizers en Agrifirm gaan samenwerken in de inkoop van meststoffen. In deze overeenkomst is afgesproken dat Triferto vanaf het komende meststoffenseizoen 2022/23, die begint op 1 juli, de volledige inkoop en logistiek voor Agrifirm gaat verzorgen. Kai Kikkers, de CEO van Triferto, licht in een interview met Boerenbusiness de achtergronden van de samenwerking toe.
24 Februari 2022

BB TV Kai Kikkers (Triferto)

Kunstmestprijs blijft voorlopig op hoog niveau

Kai Kikkers, CEO van meststoffendistributeur Triferto, verwacht niet dat de kunstmestprijzen op korte termijn afnemen. 'Veel hangt af van het komend voorjaar. De beschikbaarheid bij de eerste gift komt denk ik niet in het gedrang. Later in het voorjaar is dat een ander verhaal.'
15 Februari 2022
kunstmest

Nieuws Kunstmest

Triferto en RWZ kondigen samenwerking aan

Meststoffengroothandel Triferto gaat vanaf 1 januari intensief samenwerken op het gebied van inkoop en logistiek met het Duitse Raiffeisen Waren-Zentrale Rhein-Main eG (RWZ). Dat hebben beide bedrijven zojuist bekend gemaakt. Door de samenwerking ontstaan voordelen op het gebied van schaalgrote en meer expertise.
16 December 2021
kunstmest mest bemesting

Nieuws Mest

Brokking brengt Triferto en Pillaert samen in meststof

Het familiebedrijf Brokking Holding, eigenaar van onder meststoffengroothandel Triferto, heeft per vandaag (1 juli) het Belgische Pillaert Meststoffen overgenomen.
1 Juli 2021

BB TV Kai Kikkers

'Zonder kunstmest heeft helft wereld niet te eten'

Kunstmest heeft de wind tegen bij de groene beweging in Nederland. Onterecht, zegt Kai Kikkers, topman van Triferto, in deze CEO in Agribusiness. Hij ziet een toename in de vraag naar specifiek toegepaste meststoffen.
2 Maart 2020
akkerbouw kunstmest mest bemesting

Inside Mest

Dit is waarom kunstmest duurder wordt

Het droge groeiseizoen heeft erin geresulteerd dat er weinig vraag is geweest naar kunstmest. Toch stijgen de prijzen voor KAS en Urean fors, terwijl de prijzen voor kali mogelijk gaan dalen.
20 September 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden