Holland Onion Association

akkerbouw export uien uienexport

Inside Uien

Uienexporteurs content met handelsseizoen oogst 2020

Het uienseizoen 2020/2021 stevent af op een recordexport, ondanks teruglopende exportcijfers in de tweede helft van het seizoen. De Nederlandse uienverpakkers- en exporteurs, verenigd in de Holland Onion Association (HOA), zijn in ieder geval content met het bijna afgeronde seizoen.
24 Juni 2021
akkerbouw uien uienexport

Inside Uien

HOA: 'Exportrecord uien in het vooruitzicht'

Dat de export van Nederlandse uien uitstekend verloopt, mag geen verrassing meer zijn. De nieuwste cijfers van de Holland Onion Association ondersteunen dit. 'Er ligt voor dit seizoen een record van de uienexport in het vooruitzicht', zo meldt de organisatie.
30 December 2020
Boerenbusiness

BB 10 jaar Even bellen met

'Protectionisme grote zorg voor uiensector'

Boerenbusiness bestaat 10 jaar. In het kader van dit jubileum blikken we terug én kijken we vooruit naar belangrijke gebeurtenissen in de sector. Welke ontwikkelingen spelen een grote rol in de sector en waar moeten we ons komende jaren op voorbereiden? Vandaag een gesprek met Gijsbrecht Gunter, voorzitter van Holland Onion Association (HOA).
11 September 2020
akkerbouw sorteren uien

Inside Uien

Uiensorteerders sturen personeel naar huis

De uienvoorraad wordt steeds beperkter, wat gevolgen heeft voor de uiensorteerders. Diverse sorteerders liggen door het tekort namelijk deels stil en vragen arbeidstijdverkorting aan voor hun personeel.
26 Februari 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden