Jaarcijfers 2018

FrieslandCampina

Nieuws Jaarcijfers

FrieslandCampina scoort in 2018 op alles net minder

Een lagere melkprijs, mindere omzet en dalende winst. Voor zuivelcoöperatie FrieslandCampina was 2018 allemaal net iets minder dan het jaar daarvoor, zo tonen de jaarcijfers die het bedrijf donderdag 28 februari heeft gepubliceerd. Dit heeft vooral te maken met een scherpere concurrentie op de wereldmarkt.
28 Februari 2019
rusland Danone

Nieuws Jaarcijfers

Facebookbericht kost Danone 43 miljoen euro

De winst van Danone is het afgelopen jaar gedaald van €3,45 miljard in 2017 naar €3,35 miljard in 2018 (-2,9%). Dit komt volgens het Franse bedrijf onder meer door de oproep tot een boycot in Marokko, wat in een Facebookbericht aangejaagd werd.
21 Februari 2019
Arla Foods

Nieuws Jaarcijfers

Arla groeit stevig door in Nederland

Arla boekt succes in Nederland, want de omzet van de Scandinavische zuivelcoöperatie steeg het afgelopen jaar met bijna 8%. Dat is een stuk hoger dan de omzetgroei van de hele groep. Deze groei is naar eigen zeggen te danken aan de afzet van merkenzuivel.
20 Februari 2019
financieel euro

Nieuws Jaarcijfers

Consumptieaardappelen verlagen omzet Agrico

Agrico heeft dinsdag 18 december de jaarcijfers over boekjaar 2017/2018 gepresenteerd. Het jaar kenmerkte zich volgens de organisatie door mee- en tegenvallers, waarbij de lage prijzen en mindere afzet van consumptieaardappelen voor een daling in de omzet hebben gezorgd.
20 December 2018
ForFarmers

Nieuws Jaarcijfers

ForFarmers geeft winstwaarschuwing af

ForFarmers houdt last van de gevolgen van de droogte van de afgelopen zomer. Daarom geeft het beursgenoteerde concern uit Lochem (Gelderland) zo vlak voor de jaarwisseling nog een winstwaarschuwing af.
17 December 2018
slachterij varkens - agri

Nieuws Jaarcijfers

Problemen Tulip verlagen winst Danish Crown

Danish Crown heeft vorig jaar minder winst gemaakt dan het jaar daarvoor. De ogen zijn hierbij voornamelijk gericht op het zusterbedrijf Tulip in het Verenigd Koninkrijk. Dit bedrijf zette namelijk tegenvallende resultaten neer.
26 November 2018
ForFarmers

Nieuws Kwartaalcijfers

Trendbreuk in resultaat ForFarmers

Het beursgenoteerde ForFarmers heeft in het derde kwartaal van 2018 volumeverlies geleden in Nederland. Daarbij konden de stijgende grondstofkoersen, als gevolg van droogte, niet volledig worden doorberekend richting de afnemers. 
1 November 2018
HZPC Boerenbusiness

Nieuws Jaarcijfers

HZPC: minder winst, maar meer verkocht

HZPC heeft over boekjaar 2017/2018 een daling in de omzet en winst neergezet, ten opzichte van vorig jaar. Echter, het totale volume verkochte pootaardappelen groeide wel. Voor komend jaar is HZPC voorzichtig en verwacht het een lagere winst, met name door droogte.
5 Oktober 2018

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden