Varkensmarkt China

slachterij varkenshouderij varkensvlees

Inside Varkens

USDA: 'China zal fors meer varkensvlees importeren'

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA) denkt dat China in 2019 en 2020 fors meer varkensvlees zal importeren. Daarnaast concludeert de Vlaamse Producentenorganisatie Varkenshouderij (VPOV) dat de impact van de uitbraken van Afrikaanse varkenspest op de prijsvorming in Europa moeilijk overschat kan worden.
13 Augustus 2019
financieel china yuan

Inside Varkens

Chinese varkensprijs gaat records verbreken

De Chinese varkensprijzen gaan in het vierde kwartaal van het jaar een recordprijs neerzetten. Dat schrijft Rabobank in haar nieuwe update over de wereldwijde varkensmarkt. De stijging is een gevolg van alle uitbraken van Afrikaanse varkenspest, want daardoor stagneert de binnenlandse productie.
30 Juli 2019
varkenshouderij varkens - agri

Nieuws Afrikaanse varkenspest

China wil varkenshandel versoepelen

China wil het land opdelen in 5 regio's, waarmee de Chinezen de verspreiding van Afrikaanse varkenspest willen vertragen. Dit moet er ondertussen voor zorgen dat de handel in levende varkens niet lam wordt gelegd.
1 Maart 2019
slachterij varkensvlees varkens - agri

Nieuws Afrikaanse Varkenspest

China verwacht aantrekkende varkensprijs

Tang Ke, analist bij het Chinese ministerie van Landbouw, laat weten dat het aannemelijk is dat de varkensprijs in de tweede helft van 2019 een stijging gaat tonen. De voornaamste reden hiervoor is het beperkte varkensaanbod, wat met name wordt veroorzaakt door de uitbraken van Afrikaanse varkenspest.
16 Januari 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden