Westland Milk

boter

Nieuws Melk

Westland Milk investeert miljoenen in boterproductie

Het Nieuw-Zeelandse zuivelbedrijf Westland Milk meldt $40 miljoen te gaan investeren in het upgraden van de bestaande boterfabriek. Daarmee wil het nieuwe, internationale markten betreden. Ook heeft het als doel om over te stappen van een leverancier van bulkmelkproducten naar een leverancier van consumptiegoederen.
25 Maart 2021
zuivel kaas

Nieuws Plantaardige zuivel

Korteweg zet in op kaas zonder melk met Westland

Those Vegan Cowboys en kaasbedrijf Westland hebben aangekondigd tegen de zomer van 2021 een plantaardige smeerkaas op de markt te brengen. De smeerkaas wordt onder een nieuw merk verkocht waarvan de naam begin volgend jaar bekend gemaakt wordt, aldus de initiatiefnemers.
3 December 2020
Nieuw-Zeeland Westland

Nieuws Overname Westland

Is Chinese overname een directe aanval op Fonterra?

De Nieuw-Zeelandse zuivelcoöperatie Westland Milk Products wordt overgenomen door de Chinese zuivelreus Yili Group. De overname leidt tot het nodige tumult in de Nieuw-Zeelandse zuivelsector. 
8 Juli 2019
Nieuw-Zeeland Westland

Nieuws Overname

Chinezen kopen Nieuw-Zeelandse zuivelcoöperatie

De Nieuw-Zeelandse zuivelcoöperatie Westland heeft onlangs een overnamebod van $588 miljoen geaccepteerd. Dit bod is gedaan door Yili Group uit China. Westland is, na Fonterra, de tweede grootste zuivelcoöperatie van het land.
19 Maart 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden