Varkensvleesexport 2020

slachterij vleesverwerking

Nieuws Coronavirus

Nog meer slachterijen met exportverbod naar China

China is nog niet klaar met het schrappen van vleesimporteurs. Inmiddels zijn er ook 8 Argentijnse vleesfabrieken aan de verboden importlijst toegevoegd en mogen zij tijdelijk geen vlees exporteren richting China.
20 Juli 2020
melk zuivel melkveebedrijf melkpoeder

Nieuws Export

Babymelkpoeder booming in China

Het belang van China in Nederlandse goederen is gestegen. Over de eerste 4 maanden van het jaar nam de exportwaarde richting China toe met maar liefst €500 miljoen, zo blijkt uit de cijfers van het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).  Vooral babymelkpoeder en varkensvlees zijn in trek.
25 Juni 2020
china varkensvlees

Inside Varkens

Wat deed de Chinese invoer van varkensvlees in mei?

De Chinese importcijfers zijn nog steeds van ongekende hoogte, over de maand mei ligt het importvolume van China 86% hoger dan vorig jaar, zo blijkt uit de douanegegevens. Rabobank verwacht dit jaar zelfs een nieuw record.
24 Juni 2020
china varkensvlees

Nieuws Varkens

Mexicaans varkensvlees zet voet aan wal in China

Mexico gaat naar verwachting over 2020 de export van varkensvlees richting China verdubbelen. De prognose is een toename tot 60.000 ton.
16 Juni 2020
brazilie

Inside Varkens

Brazilië exporteert record hoeveelheid varkensvlees

De grote vleesvraag in Azië heeft de varkensvleessector in Brazilië een enorme boost gegeven. Het land exporteerde in het eerste kwartaal van 2020 bijna 30% meer vlees dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Nooit eerder exporteerde Brazilië zoveel vlees in dezelfde periode.
17 April 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden