Groupe Bel

koeien voeraardappelen Agrifoto3

Nieuws Melk

Overeenkomst DSM en Bel over methaanremmer

Voedings- en gezondheidsbedrijf DSM heeft een partnership afgesloten met Groupe Bel voor een pilotproject voor het gebruik van methaanremmer Bovaer. Daarbij zullen boeren in Frankrijk en Slowakije dit middel gaan gebruiken.
14 Februari 2022
leerdammer Bel Leerdammer Groupe Bel

Nieuws Halfjaarcijfers

Lagere koopkracht heeft effect op cijfers Bel Groupe

De lagere koopkracht in diverse delen van de wereld heeft een negatief effect gehad op de halfjaarcijfers van Bel Groupe. De omzet komt 2,7% lager uit dan vorig jaar en het bedrijfsresultaat toont een daling van 38%. Dat meldt het concern in het halfjaarrapport. Ook komende maanden voorziet het een moeilijke economische en financiële omgeving.
3 Augustus 2021
Bel Leerdammer Agrifoto2

Nieuws Overname

Bel Leerdammer straks in handen van Lactalis

De Franse zuivelaar Lactalis heeft vergevorderde plannen om Bel Leerdammer over te nemen. Dat maakt het bekend in een persbericht. Bel Leerdammer is momenteel in handen van het Franse Bel Groep. Goedkeuring van mededingingsautoriteiten wordt tegen het einde van de zomer verwacht.
19 Maart 2021
leerdammer Bel Leerdammer Babybel

Nieuws Halfjaarcijfers

Moederbedrijf Leerdammer spint garen bij corona

Het resultaat van de Bel Group, het moederbedrijf van Leerdammer, laat geen veer door de coronacrisis. De Franse kaasproducent zag de nettowinst in de eerste helft van dit jaar met maar liefst 30% toenemen tot €175 miljoen. In die zin is het opvallend dat de Nederlandse tak van het concern de melkprijs verhoudingsgewijs flink heeft verlaagd.
6 Augustus 2020
leerdammer Bel Leerdammer Groupe Bel

Nieuws Bel Leerdammer

Leerdammer zegt Joost van der Hoogte gedag

Bel Leerdammer neemt afscheid van Joost van der Hoogte, de director operations bij Royal Bel Leerdammer. Dit is het gevolg van een reorganisatie in de internationale organisatie, zo laat het bedrijf donderdag 16 mei in een persbericht weten.
16 Mei 2019

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief