DAO.EU

Rik Loeters

BB 10 jaar Even bellen met

'Plantaardig is geen vervanger van zuivel'

Boerenbusiness bestaat dit jaar 10 jaar. In het kader van dit jubileum blikken we terug én kijken we vooruit naar belangrijke gebeurtenissen in de sector. Welke ontwikkelingen spelen een belangrijke rol en waar moeten we ons de komende jaren op voorbereiden? Vandaag een gesprek met Rik Loeters, algemeen directeur bij Trigona Dairy Trade.
9 Oktober 2020
financieel grafiek beurs

Nieuws Zuivelhandel

Digitale zuivelhandel neemt vlucht in crisistijd

De verkopen van zuivelfabricaten via het digitale handelsplatform DAO.EU heeft in het eerste kwartaal van 2020 een vlucht genomen. De volatiele zuivelmarkt, vanwege de coronacrisis, werkt daarbij zeker niet tegen.
15 April 2020
Müller

Nieuws Zuivelhandel

DAO.EU in zee met grootste Britse melkfabriek

Müller Milk & Ingredients, de grootste melkleverancier van het Verenigd Koninkrijk en onderdeel van de Duitse Müller-groep, gaat room en boter verkopen via het digitale zuivelplatform DAO.EU.
2 Maart 2020
Royal A-ware

Analyse Kaas

Kaasmarkt blijft sterke signalen uitzenden

De verwachting is dat de kaasprijzen tot het nieuwe jaar vast blijven. De onzekerheid voor 2020 is nog groot, al zijn de eerste signalen positief.
31 Oktober 2019
kaas kaasproductie

Interview Richard Klink

'Digitale zuivelhandel is een kwestie van tijd'

De wereld digitaliseert in een hoog tempo, maar hoe zit dat in de zuivelhandel? Richard Klink, manager sales en marketing bij DAO.EU, is overtuigd dat de zuivelhandel in de toekomst steeds meer digitaal tot stand komt.
26 Maart 2019

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief