10 jaar Boerenbusiness

Rik Loeters

BB 10 jaar Even bellen met

'Plantaardig is geen vervanger van zuivel'

Boerenbusiness bestaat dit jaar 10 jaar. In het kader van dit jubileum blikken we terug én kijken we vooruit naar belangrijke gebeurtenissen in de sector. Welke ontwikkelingen spelen een belangrijke rol en waar moeten we ons de komende jaren op voorbereiden? Vandaag een gesprek met Rik Loeters, algemeen directeur bij Trigona Dairy Trade.
9 Oktober 2020
Robert Stienen

BB 10 jaar Even bellen met

'Maak duidelijke afspraken in afzet biggen en varkens'

Boerenbusiness bestaat dit jaar 10 jaar. In het kader van dit jubileum blikken we terug én kijken we vooruit naar belangrijke gebeurtenissen in de sector. Welke ontwikkelingen spelen een belangrijke rol en waar moeten we ons de komende jaren op voorbereiden? Vandaag een gesprek met Robert Stienen, Agrarisch relatiemanager en specialist varkenshouderij bij ABN AMRO.
6 Oktober 2020
Boerenbusiness

BB 10 jaar Even bellen met

'Neem afstand om te zien of je op koers ligt'

Boerenbusiness bestaat dit jaar 10 jaar. In het kader van dit jubileum blikken we terug én kijken we vooruit naar belangrijke gebeurtenissen in de sector. Welke ontwikkelingen spelen een belangrijke rol en waar moeten we ons de komende jaren op voorbereiden? Vandaag een gesprek met Robert Liet, directeur van Trioliet, fabrikant van voertechniek voor de melkveehouderij.
19 September 2020
Jean-Marie van Oort Topigs Norsvin

BB 10 jaar Even bellen met

'Genetische potentie varken vertalen in rendement boer'

Boerenbusiness bestaat dit jaar 10 jaar. In het kader van dit jubileum blikken we terug én kijken we vooruit naar belangrijke gebeurtenissen in de sector. Welke ontwikkelingen spelen een belangrijke rol en waar moeten we ons de komende jaren op voorbereiden? Vandaag een gesprek met Jean-Marie van Oort, directeur Topigs Norsvin Nederland.
16 September 2020
Boerenbusiness

BB 10 jaar Even bellen met

'Protectionisme grote zorg voor uiensector'

Boerenbusiness bestaat 10 jaar. In het kader van dit jubileum blikken we terug én kijken we vooruit naar belangrijke gebeurtenissen in de sector. Welke ontwikkelingen spelen een grote rol in de sector en waar moeten we ons komende jaren op voorbereiden? Vandaag een gesprek met Gijsbrecht Gunter, voorzitter van Holland Onion Association (HOA).
11 September 2020
Harm Wiegersma

BB 10 jaar Even bellen met

'Melkveesector is toe aan meerjarenplan'

Boerenbusiness bestaat dit jaar 10 jaar. In het kader van dit jubileum blikken we terug én kijken we vooruit naar belangrijke gebeurtenissen in de sector. Welke ontwikkelingen spelen een belangrijke rol en waar moeten we ons de komende jaren op voorbereiden? Vandaag een gesprek met Harm Wiegersma, melkveehouder en voorzitter van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV).
7 September 2020
varkens - agri

BB 10 jaar Varkenssector

Ziektes drukken grote stempel op varkensmarkt

In het kader van het 10-jarig bestaan van Boerenbusiness werpen we een blik op het verloop van de agrarische sector in de afgelopen 10 jaar. Dit keer komt de varkenssector aan bod. Wat zijn door de jaren heen de actualiteiten geweest en hoe sterk is het aantal varkensbedrijven gestagneerd?
7 September 2020
Huub Fransen

BB 10 jaar Even bellen met

'Volop toekomst voor de Nederlandse varkenssector'

Boerenbusiness bestaat dit jaar 10 jaar. In het kader van dit jubileum blikken we terug én kijken we vooruit naar belangrijke gebeurtenissen in de sector. Welke ontwikkelingen spelen een belangrijke rol en waar moeten we ons de komende jaren op voorbereiden? Vandaag een gesprek met Huub Fransen, directeur en eigenaar van mengvoerbedrijf Fransen Gerrits.
5 September 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden