10 jaar Boerenbusiness

aardappelen

BB 10 jaar Abonnee portret

'Ergeren aan regels die niet uit te leggen zijn'

Boerenbusiness bestaat dit jaar 10 jaar. In het kader van dit jubileum publiceren we op Boerenbusiness diverse interviews met trouwe Boerenbusiness-abonnees. Welke ontwikkelingen, kansen en bedreigingen zien zij? Deze keer is de beurt aan Jacco de Graaf, akkerbouwer uit Wieringerwerf.
2 September 2020
platteland

BB 10 jaar Abonnee portret

'Kansen in middelen optimaliseren door GPS'

Boerenbusiness bestaat dit jaar 10 jaar. In het kader van dit jubileum publiceren we op Boerenbusiness diverse interviews met trouwe Boerenbusiness-abonnees. Welke ontwikkelingen, kansen en bedreigingen zien zij? Deze keer is de beurt aan M. Verhage, akkerbouwer in het Zeeuwse Oostburg.
18 Augustus 2020
akkerbouwbedrijf platteland

BB 10 jaar Abonnee portret

'Nuance in polariserende maatschappij'

Boerenbusiness bestaat dit jaar 10 jaar. In het kader van dit jubileum publiceren we op Boerenbusiness diverse interviews met trouwe Boerenbusiness-abonnees. Welke ontwikkelingen, kansen en bedreigingen zien zij? Deze keer is de beurt aan Pieter Winter.
11 Augustus 2020
Bunt De Bont

BB 10 jaar Abonnee portret

'Goed personeel wordt een uitdaging in de toekomst'

Boerenbusiness bestaat dit jaar 10 jaar. In het kader van dit jubileum publiceren we op Boerenbusiness diverse interviews met trouwe Boerenbusiness-abonnees. Welke ontwikkelingen, kansen en bedreigingen zien zij? Deze keer is de beurt aan akkerbouwer Almar de Bont.
4 Augustus 2020
Oomen

BB 10 jaar Abonnee portret

'Lastig dat beslissingen van achter bureau komen'

Boerenbusiness bestaat dit jaar 10 jaar. In het kader van dit jubileum publiceren we op Boerenbusiness diverse interviews met trouwe Boerenbusiness-abonnees. Welke ontwikkelingen, kansen en bedreigingen zien zij? Deze keer is de beurt aan Kees Oomen (58), akkerbouwer uit Biddinghuizen.
29 Juli 2020
melk melken melkveebedrijf

BB 10 jaar Melkproductie

10 jaar melkproductie niet zonder slag of stoot

Boerenbusiness bestaat dit jaar 10 jaar. In het kader van dit jubileum blikken we terug op de ontwikkelingen in dit decennium. Vandaag een blik op de melkaanvoer. Het Centraal Bureau voor de Statistiek publiceert de cijfers van RVO over de Nederlandse melkvaanvoer en -verwerking, welke ontwikkelingen hebben hier plaatsgevonden?
24 Juli 2020
Aarsman

BB 10 jaar Abonnee portret

'Het is belangrijk om te weten wat er speelt'

Boerenbusiness bestaat dit jaar 10 jaar. In het kader van dit jubileum publiceren we op Boerenbusiness diverse interviews met trouwe Boerenbusiness-abonnees. Welke ontwikkelingen, kansen en bedreigingen zien zij? Deze keer is de beurt aan adviseur Bert Aasman.
22 Juli 2020
Meeuwisse

BB 10 jaar Abonnee portret

'Geef de boer even de kans om het zelf op te lossen'

Boerenbusiness bestaat dit jaar 10 jaar. In het kader van dit jubileum publiceren we op Boerenbusiness diverse interviews met trouwe Boerenbusiness-abonnees. Welke ontwikkelingen, kansen en bedreigingen zien zij? Deze keer is de beurt aan akkerbouwer Rob Meeuwissen (37).
15 Juli 2020

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief