Krachtvoer

Ruwvoertour 2022

Ruwvoertour Week 12

Elke melkveehouder heeft eigen visie op weideseizoen

De koeien ruiken het voorjaar en de eerste koppels zijn alweer de deur uit geweest als ouverture van het nieuwe weideseizoen. Om het meeste rendement uit het weide te halen, daarover bestaan veel verschillende strategieën. De melkveehouders die deelnemen aan de Ruwvoertour hebben allemaal hun eigen weidevisie voor het lopende seizoen.
1 April 2022
limagrain

Aangeboden door Limagrain

Krachtvoerkosten drukken met eigen teelt

Door de fors gestegen grondstoffenprijzen drukken de krachtvoerkosten fors op het voersaldo. Voor melkveehouders met voldoende bouwland of mogelijkheden tot samenwerking met akkerbouw is krachtvoerteelt een interessante optie om de voerkosten te verlagen.
7 Februari 2022
ForFarmers

Nieuws Halfjaarcijfers

ForFarmers verkoopt meer voer, ziet winst fors dalen

Het Lochemse veevoerconcern ForFarmers heeft de nettowinst over de eerste helft van het jaar flink zien dalen. Topman Yoram Knoop noemt de resultaten 'teleurstellend'. De financiële resultaten staan, ondanks een groter verkocht volume voeders, fors onder druk doordat de kosten voor het bedrijf over een breed front stegen.
13 Augustus 2021
limagrain

Aangeboden door Limagrain

Krachtvoerkosten verlagen met veldbonen

De krachtvoerkosten voor veehouders worden ieder jaar hoger. Met de teelt van veldbonen is het mogelijk de voerkosten te verlagen, zonder in te leveren op productie.
30 Juli 2021

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf je in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief