Vleesexport

slachterij varkensvlees varkens - agri

Inside Varkens

Varkensintegraties in Rusland geven een dot gas

De exportpositie Russisch varkensvlees is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van het voorgaande jaar. Ook de productie zet grote stappen. De grote integraties geven duidelijk gas. 
3 Maart 2020
varkensvlees vlees

Inside Varkens

Export varkensvlees levert vette worst op

Europa scoort fors hoger in de wereldwijde exportcijfers van varkensvlees over 2019. Er heeft veel verandering plaatsgevonden ten opzichte van 2018. Dit is rechtstreeks te linken aan de problemen waar China nog altijd mee te kampen heeft.
24 Februari 2020
export transport colombia Scheepvaart

Inside Varkens

China drijfveer achter varkensvleesexport VS

De vraag naar varkensvlees vanuit China heeft de Amerikaanse varkensvleesexport over oktober een boost gegeven, zo tonen nieuwe cijfers van het Amerikaanse landbouwministerie. Deze ontwikkeling heeft echter wel gevolgen voor de Amerikaanse export naar Mexico.
9 December 2019
export handel containers

Inside Varkens

Canadees varkensvlees mag weer naar China

Na 4 maanden heeft China het verbod op varkensvlees vanuit Canada opgeheven. Dit is vooral goed nieuws voor exporteurs uit het land, want China was in de eerste helft van het jaar de belangrijkste bestemming voor Canadees varkensvlees.
26 November 2019
export Scheepvaart

Inside Varkens

Europees varkensvlees in groten getale naar China

De varkensvleesexport vanuit de Europese Unie loopt op het moment goed door, zo tonen nieuwe cijfers van de Europese Commissie aan. De Europese varkensvleesexport naar China daarbij duidelijk dat het land nog steeds om grote volumes vraagt.
22 November 2019
slachterij varkensvlees varkens - agri

Inside Varkens

Britse varkensvleesexport blijft hoog

De export van varkensvlees uit het Verenigd Koninkrijk ligt in september wederom hoger dan dezelfde maand vorig jaar, al neemt het groeitempo wel iets af ten opzichte van de eerdere maanden. Dit tonen de nieuwe cijfers van overheidsinstantie HMRC aan. Geconcludeerd wordt dat het land blijft profiteren van de vraag uit China.
22 November 2019
varkensvlees

Inside Varkens

Amerikanen exporteren volop varkensvlees

De varkensvleesexport vanuit de Verenigde Staten heeft in de maand september wederom goede cijfers neergezet, zo tonen de nieuwste cijfers van het Amerikaanse landbouwministerie. De Amerikaanse exporteurs profiteren vooral van de uitbraken van Afrikaanse varkenspest in delen van Azië.
7 November 2019
varkensvlees vlees

Inside Varkens

Britse varkensvleesexport bijna 10 procent hoger

De export van varkensvlees uit het Verenigd Koninkrijk ligt in augustus bijna 10% hoger dan vorig jaar, zo tonen de nieuwe cijfers van overheidsinstantie AHDB aan. De uitbraken van de Afrikaanse varkenspest in China zijn hier debet aan. 
21 Oktober 2019

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox