Bedrijfsnieuws Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil

Nieuws Melk

Emlichheim switcht van A-ware naar Vreugdenhil

Kooperative Milchverwertung Emlichheim stopt vanaf 2025 met het leveren van melk aan A-ware. In plaats daarvan gaat de Duitse leveranciersvereninging in zee met Fude+Serrahn en waarschijnlijk ook Vreugdenhil Dairy Foods.
13 December 2023
koeien

Achtergrond melk

Transfermarkt 2023 tekent einde bijzondere periode

Op de transfermarkt in de melkveehouderij is het dit jaar minder druk dan vorig jaar. Toen wisselden honderden melkveehouders van verwerker. Dit jaar gaat het om kleinere aantallen, maar toch wordt eind 2023 een bijzondere periode afgesloten.
24 Oktober 2023
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws Ondernemen

Vreugdenhil stapt met Cosun in plantaardige melk

Vreugdenhil Dairy Foods stapt in de markt zuivelvervangers. Daarmee boort de melkpoederproducent een nieuwe markt aan, waarbij de grondstof niet van koeien maar van planten afkomstig is. Het bedrijf trekt hierin samen op met Cosun. 
2 Augustus 2023
Vreugdenhil Dairy Foods

Nieuws melk

Vreugdenhil ziet omzet en winst flink oplopen

Vreugdenhil Dairy Foods heeft vorig jaar in veel opzichten een record gebroken. De omzet steeg met 50% en kwam uit op €1,25 miljard. De winst ging procentueel nog iets meer omhoog...
7 Juli 2023
Vreugdenhil

Achtergrond Melk

Animo melkveehouders voor CO2-reductie groot

Een derde van de uitstoot van broeikasgassen van Nestlé komt uit de agrarische sector en de helft daarvan uit melk volgens Nikki Adamo, CEO van Nestlé Nederland. Het Zwitserse voedingsconcern gebruikt melkpoeder van Vreugdenhil Dairy Foods en daarom is het de voedingsreus veel aan gelegen de uitstoot van melkveehouders die aan het familiebedrijf leveren terug te dringen.  
6 Juli 2023
NZO Albert de Groot

Nieuws NZO

Albert de Groot officieel nieuwe voorzitter NZO

Het bestuur van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) heeft Albert de Groot benoemd tot voorzitter. Hij volgt Hein Schumacher op, die onlangs is teruggetreden in verband met zijn overstap naar Unilever.
6 Juli 2023
Vreugdenhil

Nieuws melk

Vreugdenhil en Nestlé belonen CO2-arme melk

Vreugdenhil Dairy Foods en Nestlé gaan samen investeren in de reductie van de CO2-emissie vanuit de melkveehouderij. Hiervoor is een bedrag van €50 miljoen gereserveerd. Boeren krijgen een vergoeding voor een lagere CO2-uitstoot per kilo melk betaald, plus eventueel geld voor benodigde investeringen om dat doel te bereiken.
1 December 2022
Vreugdenhil

Interview Patrick Besten

Vreugdenhil positief over werving boeren over grens

Vreugdenhil Dairy Foods is volop bezig om melkveehouders te werven. Dat gebeurt in Nederland, maar sinds kort ook in België. Directeur Milk Supply Patrick Besten en zijn team hebben inmiddels de eerste keukentafelgesprekken gevoerd over de grens, in de provincie Antwerpen. Vanuit Gorinchem is dit gebied goed te bereiken.
22 September 2022

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden