Bedrijfsnieuws Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil

Interview Patrick Besten

Vreugdenhil positief over werving boeren over grens

Vreugdenhil Dairy Foods is volop bezig om melkveehouders te werven. Dat gebeurt in Nederland, maar sinds kort ook in België. Directeur Milk Supply Patrick Besten en zijn team hebben inmiddels de eerste keukentafelgesprekken gevoerd over de grens, in de provincie Antwerpen. Vanuit Gorinchem is dit gebied goed te bereiken.
22 September 2022
Milcobel

Achtergrond Melk

Nederlandse zuivel jaagt op Belgische melk

Best wel onverwacht onthulde Vreugdenhil Dairy Foods begin deze week op zoek te gaan naar melk in België. Ook A-ware, FrieslandCampina en Farmel zoeken bij onze Zuiderburen actief naar nieuwe leveranciers. Nederlandse zuivelproducenten worden steeds ruimdenkender in de zoektocht naar melk, al moeten ze waarschijnlijk wel alles uit de kast trekken om melkveehouders te binden.
7 September 2022
Vreugdenhil

Nieuws Melkverwerking

Vreugdenhil richt pijlen op Belgische melkveehouder

In de zoektocht naar nieuwe leveranciers gaat Vreugdenhil Dairy Foods werven in de Belgische provincie Antwerpen. Door de teruglopende melkproductie in Nederland is het de eerste keer dat de melkpoederproducent nu ook in het buitenland gaat werven. Naar eigen zeggen is dit een spannende stap, maar het bedrijf is vol vertrouwen.
6 September 2022
Vreugdenhil

Nieuws Vreugdenhil

Meer omzet, iets lagere winst voor Vreugdenhil

Vreugdenhil Dairy Foods heeft vorig jaar een 6,5% hogere omzet geboekt dan in 2020 en kwam daarmee voor het eerst (ruim) boven de €800 miljoen uit. De winst pakte iets lager uit, bij een min of meer gelijkblijvend verwerkingsvolume.
2 Juni 2022

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden