Mechan Groep

massey ferguson

Aangeboden door Massey Ferguson

Precisielandbouw kan eenvoudiger en effectiever

Massey Ferguson zet grote stappen op het gebied van precisielandbouw. Perfect samenwerkende en ingebouwde technieken vervangen de losse kastjes, terminals en kabels waar het ooit mee begon. De voordelen zijn legio.
12 April 2021
trekker Fendt grondbewerking

BB Weer Dacom Cloudfarm

Trekker en teelt spreken eindelijk dezelfde taal

De enorme hoeveelheden data die tegenwoordig op het land worden gegenereerd, vragen om automatisering. Dit omdat de boeren anders door de cijfertjes het bos niet meer zien. IT-bedrijf Dacom en importeur Mechan Groep proberen daar met Cloudfarm een belangrijke stap in te zetten.
8 Mei 2019
akkerbouw grond trekker

BB Weer Mechanisatiebedrijven

Mechan Groep versterkt in Zuid-Nederland

Mechan Next, een onderdeel van Mechan Groep, gaat met het bedrijf 'Harvest 4 You' uit Veghel samenwerken. Dit bedrijf verkoopt en verhuurt hakselaars en maaidorsers. Mechan Next is het nieuwe occasioncentrum van de trekker-importeur.
30 Januari 2019
akkerbouw grond trekker

BB Weer Mechanisatie

Mechan Groep blijft actief in Flevoland

Agco-importeur Mechan Groep uit Achterveld blijft met zijn mechanisatiepartners in Flevoland en op de Veluwe actief als dealer van Fendt en Valtra. Dat maakt de importeur bekend in een schrijven aan hun aangesloten dealers. De verschuivingen volgen nadat Abemec eind november Van Arendonk overnam.
27 December 2018

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox