Marc Van Herreweghe

Nieuwe directeur voor Mydibel Group

7 September 2017 - Kimberly Bakker

De Belgische aardappelverwerker Mydibel heeft een nieuwe directeur aangesteld. Het nieuwe gezicht van de Mydibel Group is Marc Van Herreweghe. Dat maakt het bedrijf bekend.

Van Herreweghe begon zijn internationale carrière bij British American Tobacco. Daar werd hij uiteindelijk Group Head of Manufacturing, waarbij hij verantwoordelijk was voor alle fabrieken binnen de groep.

Hij begon zijn carrière bij British American Tobacco

Later werkte hij als ondervoorzitter bij het IDC (International Data Corporation), een bedrijf dat gespecialiseerd is in Market Intelligence, Advisory Services and Research.

Sterke managementvaardigheden
De Mydibel Group kiest voor Van Herreweghe wegens zijn sterke managementvaardigheden, efficiëntie en flexibiliteit. Door middel van zijn motivatie kan hij, volgens het bedrijf, altijd het beste uit zijn team krijgen. "Dat zijn de hoekstenen van een succesvolle onderneming", laat Mydibel weten. 

"Van Herreweghe is een ervaren manager en bedrijfsleider, met veel kennis van zowel operationeel als algemeen management. Dit zorgt ervoor dat Mydibel kan blijven groeien op nationaal en internationaal vlak", aldus Raf Decaluwé en Emmanuel Titeca, leden van de Raad van Advies van Mydibel.

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Kimberly Bakker

Kimberly Bakker is allround redacteur bij Boerenbusiness. Daarnaast heeft ze oog voor de social mediakanalen van Boerenbusiness.
Ziektedruk - Phytophthora
Powered by Agroweer

Analyse Aardappelen

Verwerkers springen zuinig om met aardappelen

Nieuws Aardappelen

Aardappelverwerkers doen het in maart rustiger aan

Nieuws Aardappelen

Haarscheuren in de aardappelverwerking

Nieuws Aardappelen

Kersvers aardappelbedrijf wisselt weer van eigenaar

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden